zaterdag 23 mei 2020

Heropeningsnieuws van Plaswijckpark, A SEAL Stellendam, Madurodam, Miniworld Rotterdam, Avifauna & Julianatoren

Zo plaats je een artikel dat er weer meer dagjes uit open gaan, zo komt er weer meer tof nieuws binnen met heropeningsnieuws. Vandaag heb ik nieuws over de heropening van Plaswijckpark in Rotterdam, A SEAL Stellendam, Julianatoren en Avifauna. Onderaan dit artikel vind je alle andere artikelen met heropeningsnieuws en een artikel over tijdsloten, zodat je alle informatie nog even rustig tot je kan nemen. Staat je favoriete uitje hier nog niet bij, kijk dan op de website van het desbetreffende dagje uit. Zij kunnen je vast verder helpen met de juiste informatie. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Plaswijckpark opent op 26 mei

Speelparadijs Plaswijckpark opent op 26 mei weer de poort en dan is iedereen van harte welkom om naar hartenlust te komen spelen. Echter… je dagje uit zal er wel een beetje anders uitzien dan voorheen. Zo is het verplicht om vooraf een dag en tijdvak te reserveren, want Plaswijckpark ontvangt per dag een beperkt aantal bezoekers. Dit zorgt ervoor dat iedereen de ruimte heeft om te spelen. Meer over de nieuwe maatregelen en regels van Plaswijckpark lees je op Plaswijckpark.nl. Hier kun je ook de online reservering doen. (foto: Plaswijckpark)

A SEAL Stellendam opent op 1 juni

Zeehondenopvangcentrum A SEAL Stellendam heet iedereen weer welkom vanaf 1 juni. Je kan dan weer het opvangcentrum bezoeken, evenals een tentoonstelling over zeewierteelt. Deze tentoonstelling is in samenwerking met Coöperatie Deltawind tot stand gekomen. De aanleiding voor de tentoonstelling over zeewierteelt is het voornemen om op het Noordereiland, vlakbij de zeehondenopvang een demofabriek te bouwen waar de verwerking van zeewier getest gaat worden. Tijdens de tentoonstelling kom je van alles te weten over zeewier en de mogelijke toepassingen. Voor een bezoek aan A SEAL Stellendam én de tentoonstelling Zeewierteelt heb je een ticket met tijdslot nodig. Deze schaf je aan via ASEAL.nl. (foto: A SEAL Stellendam)

Julianatoren opent op 21 mei

Pretpark Julianatoren gaat in fases open de komende tijd. Vanaf 21 mei is het park al geopend voor abonnees. Vanaf 26 mei mogen er dan bezoekers komen die een ticket hebben gekocht via Julianatoren.nl. Vanaf 2 juni is het dan mogelijk voor iedereen – dus ook bezoekers met tickets verkregen via andere websites en loterijen – om een tijdslot te reserveren voor je bezoek aan het park. Het reserveren van je bezoek is overigens ook noodzakelijk als je in het bezit bent van een abonnement.
(foto: Julianatoren)

Avifauna opent op 30 mei

Met een vooraf aangekocht ticket met reservering voor een tijdslot ben je weer van harte welkom op 30 mei in vogelpark Avifauna in Alphen aan de Rijn. Ook als abonnee moet je voor een bezoek reserveren, maar daar lees je alles over op Avifauna.nl.

Miniworld Rotterdam opent waarschijnlijk op 1 juni

Als Miniworld Rotterdam groen licht krijgt van de gemeente om te openen, dan gaat op 1 juni de deur weer van het slot en is iedereen van harte welkom. Uiteraard binnen de veiligheidsmaatregelen die vallen onder het Veilig Samen Uit-protocol. Wil je meer weten over de aanstaande heropening? Kijk dan op MiniworldRotterdam.nl. Hier word je op de hoogte gehouden van de actuele heropeningsdata en natuurlijk hoe je dagje Miniworld Rotterdam er dan uit gaat zien. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries – Miniworld Rotterdam)

Madurodam opent op 23 mei

Madurodam is sinds vandaag weer geopend voor publiek. Uiteraard moet je – ook als abonnee – een tijdslot reserveren voor je bezoek aan Madurodam. Verder werkt ook Madurodam met het Veilig Samen Uit protocol. Er wordt extra schoongemaakt op het park en er zijn desinfectiepunten voor bezoekers. Met oranje en magenta harten worden zowel binnen als buiten de 1,5 meter afstand extra onder de aandacht gebracht. Meer weten of een ticket met tijdslot reserveren? Kijk op Madurodam.nl.(foto: Berry de Nijs/Writing Berries – Madurodam)

Lees verder…

Er is de laatste tijd veel nieuws geweest over heropeningen en tijdsloten. Klik op een van de afbeeldingen voor andere artikelen over heropeningen, tijdsloten en het Veilig Samen Uit protocol. Dit lijstje met artikelen is nu aangevuld met extra dierentuinnieuws en een eerste museumoverzicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.