GelegenheidspoëzieDe meest bekende vorm van Gelegenheidspoëzie is het Sinterklaasgedicht. Eén keer per jaar klimmen we massaal in de pen om bijzondere cadeautjes nog specialer te maken door middel van een origineel gedicht. Andere vormen van gelegenheidsgedichten zijn gedichten voor een verjaardag, geboorte, jubileum en rouwkaart. Rijmen en dichten is niet voor iedereen even gemakkelijk. Ben je op zoek naar een origineel gelegenheidsgedicht? Neem dan contact met mij op.

Soorten gelegenheidsgedichten
Het ene gelegenheidsgedicht is het andere niet. Een geboortegedicht is een ode aan een nieuw leven, terwijl een rouwgedicht kort je emoties voor de overledene weergeeft. Iedere gelegenheid is anders en zal ik ook zeker anders, maar altijd vol liefde en respect, benaderen. Je kunt me voor informatie of een opdracht het beste benaderen door een persoonlijk bericht te sturen via Facebook of e-mail.

Wat heb ik nodig
Voor het schrijven van een gelegenheidsgedicht ontvang ik graag de volgende informatie:
- De gelegenheid
- Voor wie het is of voor wat (bijvoorbeeld een uitnodiging, rouwkaart of een geboortekaartje)
- Wat je er ongeveer in wil hebben (dus informatie over de ontvangers, details van een feest of van de geboorte)
- Hoe lang het mag zijn

Kosten
Ik reken per regel van het gedicht € 0,50*. Dat betekent dus dat je al een gedichtje van twee regels voor € 1,-* ontvangt. Betalen gaat achteraf via een factuur.

Writing Berries Sinterklaasgedichtenservice

Ieder jaar is de Sint weer in het land. Speciaal tijdens de Sinterklaasperiode opent Writing Berries haar gedichtenservice. Tot en met 5 december 12 uur 's middags kun je verzoeken indienen voor het schrijven van originele Sinterklaasgedichten (er komt geen enkele gedichtengenerator aan te pas). Dus geen stress, maar schakel een Rijmpiet in om je gedichten te schrijven!

Wat heb ik nodig?
- Naam en leeftijd van de ontvanger van gedicht en cadeau
- Een omschrijving van het cadeau
- Een kleine anekdote over de ontvanger van gedicht en cadeau (denk hierbij aan zaken als het behalen van een (zwem)diploma, rijbewijs, iets wat er het afgelopen jaar is gebeurd, nieuwe baan, grote blunder et cetera)
- Een korte persoonsbeschrijving (beroep, man/vrouw/kind, hobby's)

Wat krijg je ervoor terug?
Een origineel, persoonlijk Sinterklaasgedicht van 12 - 20 regels

Wat kost dat dan?
Tijdens de Sinterklaasperiode kost een Sinterklaasgedicht van 12 - 20 regels € 5,-* (hey, de Decembermaand is al duur genoeg).
Je ontvangt na schrijven een factuur.
Neem je meerdere gedichten af? Dan kunnen we nog een mooie pakketprijs voor je samenstellen.

* de prijzen zijn inclusief 21% BTW.