dinsdag 5 mei 2020

Wandel online door Keukenhof

Door bezoekers en liefhebbers werd er veel om gevraagd: een virtuele wandeltocht door Keukenhof. Iedere week deelt Keukenhof al hoe het park erbij staat met foto’s, video’s en vlogs van medewerkers. Maar de vraag bleef: kan ik ook zelf virtueel door het park rondzwerven? Het antwoord is er sinds vorige week dinsdag: een video van bijna 9 minuten lang waarbij je zelf rond kan kijken in het park.
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

360 graden video

Geniet tijdens een wandeling door het park van de bloemen, de bomen en al het andere moois wat je tegenkomt in Keukenhof. Gebruik het handje om tijdens het afspelen van de video links, rechts, achter, boven en onder te kijken. Pauzeer de video en sta even stil bij de bloemperken en geniet van bijvoorbeeld de tulpenbedden rondom de waterval en de blauwe rivier… De wandeling wordt begeleid door muziek en natuurgeluiden.

Je vindt deze bijzondere wandeling op het YouTube kanaal van Keukenhof.

Keukenhof op televisie

Wil je nog meer zien van Keukenhof? Omroep Max zond twee documentaires uit. Deze twee afleveringen van 11 en 25 april zijn terug te kijken via NPO Start.

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.