TekstschrijverSchrijven is mijn passie. Vanaf het eerste moment dat ik leerde schrijven tot aan de dag van vandaag vind ik het heerlijk om zinnen te schrijven die zichzelf aan elkaar rijgen en veranderen in een artikel of verhaal. Ik kan het dan ook echt de hele dag doen, over de meest uiteenlopende onderwerpen... Ben je op zoek naar een creatieve tekstschrijver/freelance journalist met een no-nonsense stijl? Neem dan contact met mij op!

Dankzij mijn natuurlijke nieuwsgierigheid schreef ik met liefde menig verslag voor school en ben ik niet bang om over iets nieuws te schrijven. Ik duik graag in verschillende onderwerpen: van geschiedenis tot voeding, van gezondheid tot dieren en zo’n beetje alles wat er tussen zit.

De uitdaging? Om over verschillende onderwerpen leuke, toegankelijke leesbare artikelen te schrijven, waarvan de lezer ook nog eens iets opsteekt. Een gek weetje bijvoorbeeld of een belangrijk advies. Net waar de tekst, het doel of het onderwerp zich voor leent.

Niet veel mensen krijgen de kans om van hun passie hun beroep te maken… ik kreeg de kans en geniet er met volle teugen van. Als freelance tekstschrijver is het gelukkig mogelijk om van alle kanten van het schrijverschap te kunnen genieten. Hierdoor ben ik een allround schrijfster, met passie voor woorden, onderwerpen en de media waar ik voor mag schrijven.

Wat zou ik voor jou als potentiële opdrachtgever kunnen betekenen?
Veel, want naast het schrijven van artikelen voor folders, flyers, weblogs, kranten en blogs, ben ik goed in het maken van interviews, kan ik goede SEO teksten schrijven en meer… Wat ik zoal schrijf qua type artikelen zijn:
- Interviews
- Artikelen
- Productbeschrijvingen
- Blogs
- Reportages
- Verslagen
- Gelegenheidspoëzie

Onder andere over:
- Gezondheid
- Beauty
- Dieren
- Milieu
- Mensen
- Geschiedenis
- Reizen
- Uitjes

De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Wanneer mag ik voor jou aan de slag?

Voor vragen, opdrachten of een prijsopgaaf kun je contact met me opnemen via berry.denijs@gmail.com.