donderdag 28 mei 2020

Doneer een bosje bloemen aan een zorgmedewerker

Tussen al het heropeningsnieuws van de afgelopen weken, ontving ik ook een leuke actie van TopBloemen.nl in samenwerking met FleuraMetz en de Beroepsvereniging Verzorgenden Verpleegkundigen. De actie heet Suspended Bouquets en daarmee kun je een boeket doneren aan zorgmedewerkers. De actie loopt tot en met 30 juni 2020. Wil jij ook een voucher (of een deel ervan) doneren aan al die harde werkers in de zorg? Lees dan snel verder. (foto: Suspended Bouquets)

Koop een voucher, doneer een boeket

Online koop je bij SuspendedBouquets.com een voucher, welke aan een zorgmedewerker wordt doorgegeven. Degene die de voucher ontvangt, heeft dan een jaar de tijd om een boeket uit te zoeken bij Topbloemen.nl. Donaties die overigens tot en met 30 juni aanstaande binnenkomen, worden door Topbloemen.nl met € 5,- verhoogd. De donateur ontvangt ook € 5,- korting op een boeket besteld bij de bloemenwebshop.

Kijk voor meer informatie en het doneren van een boeket op de hierboven genoemde website van Suspended Bouquets en maak ook iemand in de zorg blij met een bloemetje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.