SchrijfcoachBen je een (beginnend) schrijver van romans, verhalen of artikelen en zou je wel eens willen weten of je op de goede weg bent? Zijn je personages wel echt genoeg? Hoe komt een gesprek op papier tot leven? Klopt je tekstopbouw eigenlijk wel? En wat moet je doen als je helemaal vast zit in een scène? Voor deze - en andere - vragen kun je terecht bij mij in de rol van schrijfcoach.

Coachen

Als schrijfcoach help ik je door kritische vragen te stellen over je tekst en je zelf na te laten denken over je teksten. Ook geef ik suggesties wat je anders zou kunnen doen. Dit zijn slechts suggesties, je bepaalt natuurlijk zelf wat je wel en niet aanneemt. Ik ben schrijfcoach in hart & nieren, met een passie voor het geschreven woord en het laten groeien van jou als schrijver en het tot leven brengen van je verhaal.

Face to face & per e-mail

Je kunt met mij als schrijfcoach voor Utrecht en omstreken op meerdere manieren communiceren. We kunnen onder het genot van een kop koffie in een café afspreken om daar je teksten te bespreken, maar het kan uiteraard ook via de mail. Zelfs een combinatie hiervan is mogelijk. Net wat jij prettig vindt.

Schrijfcoach tarieven per uur

Het tarief wordt per uur berekend. Dit kan op verschillende manieren:
- je kunt van te voren een aantal sessies afnemen (met een minimum van 5) van een uur per sessie. Je weet dan van te voren waar je aan toe bent qua prijs. Ideaal als je vooral korte stukken tekst wilt bespreken of laten bekijken.
- je kunt onbeperkt van mij als coach gebruik maken en de facturering geschiedt per keer dat je een tekst aan mij hebt voorgelegd. Dit is vooral handig voor grotere projecten, zoals een scriptie of een roman. Jij hebt de tijd om te werken aan je stuk en je kunt per keer een stuk tekst aan mij voorleggen. Van te voren spreken we goed af hoe lang zo een sessie mag duren.
- hou ook rekening met het feit dat ik je teksten grondig zal doornemen en van feedback zal voorzien. Ook dit gaat op de klok.

Uiteraard letten we goed op de klok tijdens de coaching!

Uurtarief:
Normaal € 40,-
Studenten € 27,50*

*Studententarief geldt alleen voor studenten met een geldig bewijs hiervan en voor het coachen bij het schrijven van voor de studie gerelateerde artikelen en scripties.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op via berry.denijs@gmail.com o.v.v. Informatie Schrijfcoach.