woensdag 8 mei 2019

Geniet van kunst bij ART BREDA

Liefhebbers van kunst, antiek en design opgelet: vanaf aanstaande zondag geniet je er weer volop van bij ART BREDA. Klassieke en hedendaagse kunst ontmoeten elkaar hier. Het is een groot feest met veel bekende en nieuwe namen uit de kunstwereld. In de evenementenhal Breepark komen 90 gerenommeerde handelaren in kunst samen om je zo de mooiste werken te laten zien. En dat is nog niet alles. (foto: ART BREDA)

Kunst uit het buitenland

Dit jaar kom je op ART BREDA nog meer buitenlandse deelnemers tegen. Er zijn 12 deelnemers uit Belgiƫ en 7 uit Duitsland. Je ontdekt hier oude meesters, juwelen, Aziatica, antieke meubels, zilver en Art Deco & Art Nouveau.

Mini lezingen

In het KVHOK Paviljoen (Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst) wordt twee keer per dag een object in de schijnwerpers gezet. Ook worden er kunsthistorische colleges gegeven in het paviljoen. Dat is leuk en interessant voor jong en oud.

Rembrandt & ART BREDA

In dit Rembrandt jaar mag Rembrandt op ART BREDA natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor deze beurs krijg je een exclusieve preview van de expositie Discover Rembrandt – His Life and All His Paintings, die vanaf 6 juli te zien zal zijn in de RAI Amsterdam. Deze tentoonstelling gaat tot 1 september duren en bevat onder meer reproducties van alle 350 schilderijen van Rembrandt, op ware grootte en chronologisch tentoongesteld. Dat wordt genieten.

Handige informatie

ART BREDA is te bezichtigen in Breepark aan de Bavelseparklaan te Breda. Parkeren is geheel gratis. Wil je meer weten? Kijk dan op ARTBREDA.nl.

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.