donderdag 9 mei 2019

Romantiek & nieuwe lelieshow in Keukenhof

Nog heel even en de Keukenhof sluit het seizoen alweer! Gelukkig hebben we nog een dikke week om van de voorjaarsbloemenpracht te genieten. En dat doet Keukenhof natuurlijk weer op heel eigen en prachtige wijze. Zo kun je tot en met 19 mei genieten van de Lelieshow in het Willem-Alexander Paviljoen en wordt dit weekend (11 en 12 mei) de Romantiek gevierd. (foto’s, mits anders aangegeven: Berry de Nijs/Writing Berries)

Grootste Lelieshow ter wereld

Het is officieel de grootste Lelieshow van de wereld en je vindt deze gewoon tijdens je bezoek aan Keukenhof in het Willem-Alexander Paviljoen. Honderden lelies vind je hier op kleur bij elkaar. Maar uiteraard zijn ze op een prachtige wijze gerangschikt. Gisteren werd de Lelieshow geopend, maar niet voordat Nicolette Kluijver de laatste hand legde aan het arrangement. De show is te zien tot en met het einde van het Keukenhof seizoen.

Romantiek in Keukenhof tussen de bloemen

Een bos bloemen is altijd een lief en romantisch gebaar en daarom viert Keukenhof dit weekend (11 en 12 mei) de Romantiek met speciale optredens, klassieke muziek, dans en sprookjesachtige figuren in negentiende-eeuwse klederdracht. Het bloemenpark (dat zelf uit 1857 stamt) vormt het perfecte decor voor prachtige performances. Wandel tussen de bloemen en laat je verrassen door een pianist en een sopraan. Of misschien danst er we een vliegende kwal voorbij die daarna op de grond een celesta bespeelt… het belooft een heel bijzonder weekend te worden. (foto: Keukenhof)

Handige informatie

Ga je dit weekend naar Keukenhof, dan is het aanraden om vroeg naar het park te gaan. Voor half 11 en na 4 uur is het park vaak het meest rustig. Keukenhof opent haar deuren om 8 uur in de ochtend en sluit weer om half 8 ’s avonds. Koop je tickets, reiscombi’s of parkeerkaart van te voren via de website: Keukenhof.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.