vrijdag 26 maart 2021

Leukste Uitje van Nederland 2021 overzicht

De Leukste Uitjes van Nederland, zoals gekozen door de ANWB, zijn de afgelopen weken allemaal voorbij gekomen. Heb je een aflevering gemist of wil je nog even een artikel teruglezen? Geen probleem. Vandaag zet ik ze allemaal nog een keertje op een rijtje. Ieder jaar stemmen de leden van de ANWB op de leukste uitjes van Nederland, maar ook voor de leukste uitjes per provincie. Vooral nu in de coronaperiode is het fijn voor de dagjes uit dat hun fans en bezoekers ze niet vergeten zijn. Ben jij alvast aan het rondkijken waar je volgende uitje na de lockdown naar toe gaat? Met deze toppers wordt het geheid een leuke dag! (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Leukste Uitje van Nederland 2021

De serie startte ik met de top 3 van Nederland. De top drie bestaat uit een pretpark en twee dierentuinen, namelijk Efteling, Diergaarde Blijdorp en WILDLANDS. Drie prachtige parken die staan te popelen om weer bezoekers mogen te ontvangen. Voor nu moet je het even met een foto doen.

Leukste Uitje van Drenthe & Overijssel 2021

Opvallende top drietjes van Drenthe en Overijssel kwamen in de tweede week van Het Leukste Uitje van… voorbij. Met slechts één nieuwkomer in de top 3 van Overijssel en dus vijf uitjes die al eens eerder in de prijzen vielen. Welke dat zijn? Dat lees je in dit artikel.

Leukste Uitje van Noord-Brabant & Limburg 2021

De gezelligheid en schoonheid van de zuidelijke provincies Noord-Brabant en Limburg zijn goed vertegenwoordigd in de beide top drietjes. Noord-Brabant heeft een paar nieuwkomers in de lijst, Limburg bevat twee vaste krachten en een nieuwkomer. Benieuwd wat de leden van de ANWB de leukste uitjes van deze provincies vinden? Lees snel verder.

Leukste Uitje van Utrecht & Gelderland 2021

In het midden van het land bevinden zich de provincies Utrecht en Gelderland. En beide provincies hebben weer een ijzersterke top 3. De top 3 van Utrecht heeft een nieuwkomer uit de gelijknamige stad. De top 3 van Gelderland? Daar waren dit jaar geen verrassingen. Sterker nog; de top 3 was exact gelijk aan die van 2020. Maar wie waren dat dan? Dat lees je deze aflevering van Het Leukste Uitje van…

Leukste Uitje van Groningen & Friesland 2021

Het komt wel eens voor dat een provincie maar twee winnaars kent en er dus geen bronzen award wordt uitgereikt. Dat is dit jaar gebeurd bij de provincie Groningen. Maar de gouden en zilveren winnaars mogen er zeer zeker wezen. De top 3 van Friesland bestaat wel uit drie uitjes en ook dat zijn stuk voor stuk toppers.

Leukste Uitje van Noord-Holland & Zuid-Holland 2021

Kustprovincies Noord- en Zuid-Holland staan in deze aflevering centraal. Beide top drietjes bestaan uit oude bekenden, waarvan sommigen terug zijn van weggeweest. De geschiedenis van beide provincies komen in deze top drietjes tot uiting. Maar natuurlijk ook heel veel plezier voor de kinderen.

Leukste Uitje van Flevoland & Zeeland 2021

De laatste van deze serie is voor de provincies Flevoland en Zeeland. Flevoland kent een nieuwe binnenkomer op nummer drie, terwijl de ijzersterke uitjes van Zeeland wederom de top drie bezetten. Al hebben ze wel stuivertje gewisseld qua plekken. Welke uitjes zijn hier bekroond met goud, zilver en brons? Lees snel verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.