dinsdag 23 maart 2021

Beleef de lente: Keukenhof virtueel geopend

Op 20 maart zou Keukenhof haar poorten weer openen, had dat binnen de huidige coronamaatregelen gemogen. Aangezien dat helaas niet doorging, heeft Keukenhof – net als vorig jaar – het lentepark virtueel geopend. Net als vorig jaar nemen medewerkers je weer mee langs de pracht en praal van de lente. O en je leert er nog wat van ook, want je krijgt allemaal leuke feitjes over bloemen voorgeschoteld. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Keukenhof komt naar jou

‘Helaas mogen bezoekers nog niet zelf naar het park komen,’ vertelt directeur Bart Siemerink. ‘En omdat je als bezoeker niet naar Keukenhof mag komen, brengen wij Keukenhof naar jou.’
In de acht weken dat het park open is, verandert het aanzien iedere week. Krokussen en narcissen, hyacinten en tulpen… iedere week staan ze meer in bloei of zijn er andere exemplaren te bewonderen. Al dat moois wil Keukenhof met liefde aan de hele wereld laten zien. Net als vorig jaar, toen het park ook niet open kon.

Online en op televisie

Twee keer per week worden er video’s op het Youtube kanaal van Keukenhof geplaatst en er zullen ook weer veel mooie beelden op televisie worden uitgezonden. ‘We willen iedereen blij maken met mooie, kleurrijke beelden van ons park,’ aldus Bart. Hou daarom de social media kanalen in de gaten via @visitkeukenhof of ga direct naar Facebook, Instagram en natuurlijk YouTube.

Dit jaar helemaal niet open?

Tja, het is natuurlijk nog niet duidelijk of Keukenhof nog opengaat voor bezoekers of niet. In ieder geval blijft Keukenhof tot en met 9 mei virtueel geopend. ‘We hopen dat we binnenkort wel bezoekers mogen ontvangen in het park. Dat zullen dan voornamelijk Nederlanders zijn. Dit jaar is Keukenhof echt een wandelpark, waar veilig en gecontroleerd een beperkt aantal bezoekers welkom is,’ zegt Bart. Ik hoop het met Keukenhof mee, want jee, wat ligt het park er toch weer schitterend bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.