dinsdag 2 maart 2021

Online cadeautjes van pretparken, dierentuinen en musea

Ben je op zoek naar een tof, uniek cadeautje en hou je van een dagje uit? Koop dan eens een cadeautje bij je favoriete pretpark, dierentuin of museum. Veel parken hebben een (tijdelijke) webshop met de allerleukste merchandise. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Blond Amsterdam Efteling servies, T-shirts en knuffels uit de dierentuin en natuurlijk een mooie catalogus of een artistiek Playmobil setje van het Rijksmuseum. Met de aanschaf van je cadeautje help jij je favoriete uitje én je hebt een leuk, bijzonder presentje om te geven. Wedden dat de ontvanger daar super blij mee is? (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Heel veel leuke cadeautjes

Er zijn in de dagje uit-branche heel veel leuke cadeautjes te koop. Schattige knuffels, stoere shirts, prachtige boeken, gezellige mokken… Zelfs koffie, thee en dekbedovertrekken behoren tot de vele mogelijkheden die er worden verkocht. Dus zoek je nog iets voor een verjaardag, Moeder- of Vaderdag en weet je dat diegene helemaal weg is van kunst, een pretpark of dieren? Laat je dan verrassen door de verschillende mogelijkheden. Check sowieso altijd de website van je favoriete uitje om te zien of zij online spulletjes verkopen. In dit artikel geef ik een paar tips die ik de laatste tijd voorbij heb zien komen.

Leuks van WILDLANDS

Dierenpark WILDLANDS in Emmen maakt bijvoorbeeld reclame voor hun nieuwe merchandise via Twitter. Toffe mokken bijvoorbeeld en natuurlijk dit stoere dekbedovertrek. Dat zal vast lekker slapen!

Nieuwe webshop Muiderslot

Een blik met stroopwafel, mooie boeken of toch een mok met het Muiderslot erop? In de vernieuwde website vind je dit en nog veel meer prachtige spulletjes. Uiteraard prijkt het logo of een foto van het kasteel op menig artikel. Voor kinderen zijn er verkleedkleren te koop, zodat ze zich een echte ridder of prinses kunnen voelen – ook even zonder kasteel. Museumkaarthouders krijgen deze maand korting op hun bestelling. Kijk op MuiderslotShop.nl voor de spulletjes en op Museum.nl voor de actie. (foto: Muiderslot)


Efteling herinneringen uit ’t Pakhuys

’t Pakhuys, de webshop van Efteling, breidt het assortiment geregeld uit met nieuwe producten. Spelletjes, boeken, kleding voor groot en klein en vrolijke mokken zijn slechts enkele producten die online verkrijgbaar zijn. Nieuw zijn de Wonderlijke Speeldoosjes. Met uiteraard melodieën die zo vertrouwd zijn in de Efteling. Je vindt dit allemaal via Webshop.Efteling.com. (foto: Efteling)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.