woensdag 13 maart 2019

Vakantiepark Buitenpark ’t Sikkeler: adellijk vakantie vieren

De Achterhoek is een prachtige, groene oase vol natuurgebieden en pittoreske Hanzestadjes. Er is daar zoveel te beleven, dat je op de Vakantiebeurs afgelopen januari, niet om de grote stand van De Achterhoek heen kon. En dat wilde ik ook niet, want ik ben er altijd voor in om nieuwe dagjes uit en vakantieparken te ontdekken. Zo raakte ik op de beurs in gesprek met de vriendelijke medewerkers Buitengoed ’t Sikkeler, te vinden in Ruurlo (Gelderland). (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Adellijk recreëren

Het fijne aan Buitengoed ’t Sikkeler is dat het op zo een heerlijk rustig, groen, waterrijk en bosrijk gebied ligt. De bungelows liggen midden tussen het groen. Dat garandeert veel stilte dat enkel wordt doorbroken door de geluiden van de natuur. Iedere bungalow is anders. Dat komt vooral doordat alle huisjes in handen zijn van particulieren die het naar eigen inzicht hebben ingedeeld. Er zijn al vakantiehuizen vanaf twee personen te boeken. Maar ook voor negen personen. En de hond mag mee. Kijk, dat is pas adellijk vakantie vieren.

Leuke dagjes uit

De ligging van het vakantiepark is echt schitterend. De natuurlijke omgeving biedt namelijk heel veel ruimte om te fietsen en te wandelen. Het gebied wordt onderhouden door Staatsbosbeheer. De wandel- en fietsroutes staan zeer goed aangegeven. Een eigen fiets meenemen hoeft overigens niet per se; op het vakantiepark zijn verschillende (elektrische) fietsen te huur. Of stap gezellig samen op de tandem.

Dagje uit voor alle leeftijden

Buitengoed ’t Sikkeler wordt omringd door verschillende uitjes geschikt voor jong en oud. Zo ligt het speelparadijs Hof van Eckberge vlakbij. En ook Museum MORE in Ruurlo is makkelijk met de fiets vanuit het vakantiepark te bereiken. Ook Klimbos in Ruurlo, het Land van Jan Klaassen en de Cactus Oase bieden een avontuurlijk, gezellig dagje uit.

Bijzondere vakantie

Op het vakantiepark in Ruurlo geniet je van een bijzondere, rustgevende vakantie met zijn tweetjes, met vrienden of met je gezin. Wil je meer weten over het park? Ga dan naar www.Sikkeler.nl en ontdek meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid, tarieven en natuurlijk hoe schitterend het park erbij ligt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.