donderdag 14 februari 2019

Hof van Eckberge: compleet dagje uit voor iedereen

Tijdens de Vakantiebeurs afgelopen januari heb ik kennisgemaakt met verschillende uitjes in Nederland. Vorige week kwam De Gouden Eeuw in Holland boven Amsterdam aan bod en vandaag ga ik meer vertellen over het Beste Uitje van Nederland van Gelderland van 2017: Hof van Eckberge. Gelegen in Eibergen (dat is tussen Doetinchem en Enschede) ligt deze gezellige uitgaansgelegenheid die voor iedere bezoeker iets te bieden heeft. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Restaurant, mini-zoo, bowlen en meer

Hof van Eckberge is een uitgaansgelegenheid waar jong en oud een heerlijk dagje uit beleeft. Er is heel veel te doen, zowel binnen als buiten. Laten we beginnen bij het restaurant. Dit is een self-service restaurant waar je geniet van koffie, thee, warme chocomelk, diverse frisdranken, gebakjes, ambachtelijk gebakken pannenkoeken, verse lunches, kindergerechten en nog veel meer. Na die eerste kop koffie met wat lekkers is het tijd om te gaan spelen in het Belevingspark. Binnen zijn er klimtoestellen (voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar) zijn uitdagend, de glijbanen snel en de trampolines brengen de kinderen weer tot grote hoogtes. Of ga samen bowlen, lasergamen en meedoen met de workshops in de kookstudio. Buiten is er nog meer te beleven. Van airtrampolines tot een heus wilgendoolhof. Er is een Neveltuin, Waterspeeltuin, Beachvolleybalveld en de mini ZOO met belevingspad.

Nuovo Mundo

De mini dierentuin heeft Nuovo Mundo en biedt veel plezier voor jong en oud. Via het belevingspad ontdek je de wasberen, alpaca’s, prairiehondjes, ara’s en nog veel meer. Voor kinderen is er een educatieve speurtocht om het bezoek aan de dieren nog leuker te maken. Ook mogen de dieren gevoerd worden met het speciale voer uit de voertasjes (verkrijgbaar bij de ingang) en het voer uit de voederautomaten. Nog mee dieren kijken? Binnen geniet je van een zeer groot zoet- en zoutwateraquarium vol kleurrijke vissen.

Handige informatie

Heb je eens zin in een heel ander soort dagje uit, met allerlei verschillende activiteiten? Ga dan eens naar Hof van Eckberge. Voor meer informatie, entreeprijzen, arrangementen en openingstijden kijk je op hofvaneckberge.nl.

2 opmerkingen:

  1. Beste Berry, héél erg leuk om te lezen dat jij aan de hand van de kennismaking met ons bedrijf op de Vakantiebeurs het initiatief hebt genomen om hier iets over te schrijven! Complimenten en dank daarvoor! Met enthousiaste groet, Maarten Reimes, Hof van Eckberge

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.