donderdag 21 maart 2019

Buitenspelen en op ontdekkingstocht in Dinoland Zwolle

Dino’s zijn leuk. Ze spreken tot de verbeelding van volwassenen en kinderen. Het zijn mythische dieren die ooit over de aarde hebben gewandeld. En hoewel we al veel weten over deze dieren, weten we eigenlijk nog maar een heel klein beetje over de reuzen. In Dinoland Zwolle – een van de dagjes uit die ik tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs heb leren kennen – ga je samen op ontdekkingsreis door het leven van de dino’s. Maar kinderen kunnen er ook heerlijk buitenspelen. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Haal de archeoloog in je naar boven

Dinoland Zwolle is vooral een fijne plek om te spelen tussen de levensgrote dinosaurusstandbeelden. De dino’s zijn verdeeld over verschillende tijdperken, zodat je er ook nog eens iets van opsteekt. Dat doe je overigens ook in het Paleolab en op de plek waar je als een echte wetenschapper een skelet kan vrij leggen van een T-Rex.

Voor ieder wat wils

Voor jonge en oudere kinderen is er heel veel te beleven in Dinoland Zwolle. Lekker trampoline springen bijvoorbeeld, lasergamen, in de peuterhoek spelen of de boom in tijdens een tocht over het klimparcours. Voor sommige attracties wordt een extra toeslag gevraagd, maar dat staat er dan van te voren bij vermeld. En heb je van al dat spelen met de kinderen trek gekregen dan neem je plaats in het gethematiseerde T-Rex restaurant.

T-Rexpeditie in samenwerking met Naturalis

De Tyrannosaurus Rex is een dinosaurus die een ieder tot de verbeelding spreekt. Dit uit de kluiten gewassen roofdier met zijn korte voorpootjes is een griezel, maar ook een fascinerende dinosaurus. Bij de T-Rexepditie van Dinoland Zwolle en Naturalis leer je echt alles over de megagrote dinosaurus. Er staat een echt skelet (van Naturalis) en je kan ook zelf een dino maken. Ga met een T-Rex op de foto en wek er eentje tot leven op de magische tekentafel. Een ervaring om nooit te vergeten.

Handige informatie

Dinoland Zwolle biedt voor kinderen en volwassenen een complete, avontuurlijke en speelse dag uit tussen de dino’s. Er zijn speelgelegenheden binnen en buiten en ook de wetenschap wordt hier niet vergeten. Het park is zelfs toegankelijk voor honden. Dinoland Zwolle opent 30 maart haar deuren weer voor het nieuwe seizoen. Kijk voor meer informatie, openingstijden, entreeprijzen en tickets op Dinoland.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.