dinsdag 12 maart 2019

Geniet van de lente met de Lentepas van Keukenhof

Het is bijna lente! Volgende week opent de Keukenhof haar deuren weer voor het publiek. Dat betekent wederom 8 weken genieten van de mooiste bloemententoonstelling van Nederland. Dit jaar is het thema Flower Power en dit komt terug buiten in de bloemperken en binnen door middel van verschillende tentoonstellingen waarbij narcissen, krokussen, blauwe druifjes, diverse andere bloemen en natuurlijk tulpen centraal staan. Wil je jezelf helemaal onderdompelen in de pracht van de lente? Schaf dan een Lentepas aan; het abonnement van Keukenhof. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries – Keukenhof 2018)

De Lentepas

De Lentepas is het abonnement om 8 weken lang van het Keukenhof seizoen te genieten. Je bent met deze pas alle dagen van de week van harte welkom door het hele park. Dus ook in de verschillende paviljoens en tijdens de diverse evenementen die in het park plaats gaan vinden. Je kan zelfs een pas nemen met parkeerabonnement.

Waarom zou je een abonnement nemen?

Voor de een zijn bloemen slechts bloemen en dat heb je na een dag wel gezien. Dat is waar. Maar voor de ander is het juist heerlijk om te zien hoe de natuur verandert vanaf dag één tot en met de laatste dag van de lentetijd. Vorig jaar heb ik vijf keer het park bezocht (waarvan drie keer om een reportage te maken voor mijn dagje uit-website) en dat was op en top genieten. Iedere keer zag het park er anders uit. Bovendien verandert er per week ook iets in de paviljoens. Dus ben je van plan meer dan één keer de bloemenpracht te komen bezoeken, dan is een abonnement zeker een aanrader.

Lente in zicht: tips om bloemen te fotograferen

Keukenhof is een perfecte plek voor het fotograferen van bloemen. Met deze tips maak je de mooiste foto’s van tulpen, narcissen, krokussen en andere (voorjaars)bloemen.

Handige informatie

De Lentepas van Keukenhof is geldig van 21 maart 2019 tot en met 19 mei 2019 (het hele Keukenhof-seizoen). Je kan de pas maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 maart al bij de kassa kopen tussen 10:00 en 16:00 uur. Of vraag de pas aan via het formulier op Keukenhof.nl.

Prijzen Lentepas 2019:
Volwassenen € 45,-
Volwassenen met parkeerabonnement € 57,-
Kinderen 3 tot en met 11 jaar € 17,50

Keukenhof is geopend van 21 maart tot en met 19 mei 2019 van 8:00 tot 19:30 uur. Het park is rolstoelvriendelijk en de hond mag mee (behalve in de paviljoens). Kijk voor meer tickets, parkeerkaarten, arrangementen en openingstijden op Keukenhof.nl.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.