dinsdag 8 december 2020

Winterse Dagje Uit tips

O wat is het heerlijk om in de winter een frisse neus in de buitenlucht te halen. En wat is er dan nog leuker dan een dagje uit naar een pretpark, dierentuin of museum (okay, dat is dan weer binnen, maar de reis er naar toe kan in de buitenlucht zijn). Er even op uit, uiteraard wel coronaproof, is goed voor jong en oud. Zo is wetenschappelijk bewezen dat je een gelukkiger gevoel krijgt dankzij een paar uur in de buitenlucht. Als dagje uit blogger kan ik dat eigenlijk alleen maar beamen. Maak er dus iets moois van deze winter en aankomende Kerstvakantie, met een van deze uitjes! (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

China Light in Ouwehands Dierenpark

Op magische wijze komt het bos van Ouwehands Dierenpark deze winter tot leven dankzij de lampionnen en lichtjes van China Light. Magic Forest heet het thema en magisch wordt het zeker. Geniet tijdens je wandeling van prachtige, magische taferelen van fantasiedieren en de dieren uit het dierenrijk. Zo is er een schitterend tableau met drie panda’s die Wu Wen, Xing Ya en Fan Xing lijken voor te stellen. Je komt olifanten tegen op je pad, maar ook een vos met zeven staarten en magische eenhoorns. Tickets en tijdsloten voor deze magische wandeling koop je via Ouwehand.nl. China Light vindt plaats vanaf 18 december 2020 tot en met 27 februari 2021. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Magische Winterweken in Toverland

Op 28 november zijn de Magische Winterweken van Attractiepark Toverland weer gestart. Talloze kerstbomen en duizenden lichtjes vormen het decor van het al zo magische pretpark. De attracties zijn ook van sfeervolle decoraties voorzien. Tijdens de Magische Winterweken geniet je van een nieuwe show, extra entertainment en warme winterlekkernijen. De indoor themagebieden Land van Toos en Wunderwald zijn tijdens deze weken geopend, alsmede buitengebied Ithaka met houten achtbaan Troy. Voor tickets en tijdsloten kijk je op Toverland.com. De Magische Winterweken vinden plaats in het weekend en in de gehele Kerstvakantie. (foto: Attractiepark Toverland)

Duinrell in the Dark

Durf jij het aan om in 8 populaire attractie van Duinrell te stappen, maar dan in het donker? Elke zaterdagavond vanaf nu tot en met 27 maart 2021 geniet je van de Falcon, Dragonfly, Kikkerachtbaan, Mad Mill, Wild Wings en Aqua Swing in het donker met allerlei licht- en rookeffecten. De kleintjes maken plezier in de verlichtte Locomotion en Minitrein, want de trollen zijn ook wakker! En wat dacht je van een potje Moonlight Midgetgolf? In de Kerstvakantie is Duinrell in the Dark ook op andere dagen te bezoeken. Kijk voor het hele programma en voor tickets op Duinrell.nl. (foto: Duinrell)

WinterDroom in Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve organiseert van 8 tot en met 31 december 2020 WinterDroom. Het junglepark wordt dan helemaal versierd met lichtjes, waardoor het een sprookjesachtige sfeer krijgt. Zo heb je de prachtige tuinen nog nooit beleefd! Nieuw dit jaar is het Winterplein: een inspirerende cadeauwereld waar je winterse lekkernijen, bloemcreaties en woondecoratie kunt shoppen. Hoewel door de coronamaatregelen er minder bezoekers per keer WinterDroom kunnen bezichtigen, heeft het park de beleving toch door laten gaan. Vooral omdat de behoefte aan sfeer en warmte in deze bijzondere tijden extra nodig zijn. Het lichtjesfeest is het mooiste in de middag- en avonduren, maar ook overdag valt er dankzij feeërieke verlichting veel te genieten. Reserveer vooraf je bezoek via Winterdroom.nl. Hier vind je ook alle informatie rondom de coronamaatregelen die het park genomen heeft. (foto: De Orchideeën Hoeve)

Nog meer winterse uitstapjes

Maar er zijn uiteraard nog meer toffe, winterse uitstapjes. In het Dagje Uit nieuws van 20 november jl. kondigde ik de Winter Efteling, WILDLANDS Backstage en de Warme Winterweken (met Warme Winteravonden) in DierenPark Amersfoort aan. Dat zijn ook heerlijke dagjes uit vol lichtjes, warme chocolademelk en bijzondere ontmoetingen.
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.