vrijdag 18 december 2020

Keukenhofnieuws: kleurrijk het voorjaar in

Keukenhof is volop in beweging en gaat ervoor zorgen dat het voorjaar kleurrijker wordt dan ooit tevoren. Niet alleen in Lisse zijn straks tulpen en voorjaarsbloemen te zien, ook elders in het land gaan de bollen van Keukenhof hun bloemen tentoon stellen. Afgelopen week zijn overigens de laatste bloembollen in Lisse de grond ingegaan en wel door een heel bijzonder persoon. Benieuwd naar het laatste Keukenhofnieuws? Lees dan snel verder!
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

4.000 tulpenbollen in Valkenberg Park Breda

Een uniek samenwerkingsverbond tussen Keukenhof, VisitBrabant en Breda Marketing zorgt ervoor dat het voorjaar 2021 extra kleurrijk wordt in Valkenberg Park Breda. Op 3 december werden de eerste tulpenbollen van bijna 4.000 stuks in de vorm van een grote pijl in het park geplant. De boodschap ‘Hier moet je zijn’ van VisitBrabant en Breda Marketing komt zo nog duidelijker naar voren. Het planten van nieuw leven en het vooruitzicht op een kleurrijke bloemenzee is nu wellicht nog belangrijker dan ooit. Daarom staken Tom Schreuder (commercieel manager Keukenhof), Heleen Huisjes (VisitBrabant), Hildegard Winnubst-Assies (directeur Breda marketing) en Boaz Adank (wethouder economische zaken gemeente Breda) de handen uit de mouwen om een begin te maken met planten. (foto: Keukenhof)


Tulpenbollen geplant in Batavia Stad Fashion Outlet

Op 10 december was Tom Schreuder wederom op locatie te vinden om namens Keukenhof bloembollen te planten. Dit keer was hij in Batavia Stad Fashion Outlet, samen met Scott Otte, Marketing Director Batavia Stad Fashion Outlet. Op deze manier laat Batavia Stad haar bezoekers kennismaken met Keukenhof, het mooiste lentepark ter wereld. De bloembollen zijn geplant op een belangrijk punt van het centrum, zodat zoveel mogelijk bezoekers het komende voorjaar extra kunnen genieten van de prachtige kleuren die de lente te bieden heeft. (foto: Keukenhof)


André Kuipers plant laatste bloembollen in Keukenhof

Op 14 december zijn de allerlaatste bloembollen van de 7 miljoen voorjaarsbloemen geplant in Keukenhof. Het aftellen naar de opening op 20 maart 2021 is daarmee officieel begonnen. Maar niet voordat de allerlaatste, bijzondere tulpen zijn geplant door niemand minder dan André Kuipers. Hij plantte samen met Bart Siemerink, directeur van Keukenhof, zijn eigen André Kuipers-tulp. Tijdens zijn ruimtereis zag André Kuipers altijd duidelijk De Bollenstreek liggen op aarde. De prachtig gekleurde bloemenvelden legde hij vast met satellietfoto’s, welke hij weer deelde met zijn volgers. Zo waren de prachtige gekleurde velden van dit voorjaar toch voor miljoenen te bewonderen. Tja, dan verdien je ook wel een eigen tulp. André en Bart kijken beiden uit naar het voorjaar. (foto: Keukenhof)


Keukenhof opent haar deuren weer op 20 maart 2021 tot en met 9 mei 2021. Voor meer informatie ga je naar Keukenhof.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.