woensdag 16 december 2020

De Innocent Smoothies zijn weer goed gemutst

Heb jij ze al gespot, terwijl je boodschappen doet in de supermarkt? In het koelvak met verse sapjes staan de Innocent Smoothies er weer gezellig warm bij met hun winterse mutsjes op. De Goedgemutste Breicampagne is wellicht wat ondergeschoven aan de coronacrisis dit jaar, maar eigenlijk is deze campagne nu nog belangrijker dan ooit. Want de goedgemutste smoothies vragen aandacht voor eenzame ouderen. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Met liefde gemaakt

De goedgemutste minimutsjes zijn gemaakt door en voor ouderen de afgelopen anderhalf jaar en daarna verzameld door Innocent om op de smoothies te zetten. Het samen breien in deze tijden is wellicht wat lastiger geweest, maar aan de vele duizenden mutsjes te zien die zijn binnengekomen, met veel liefde gedaan. Breien of haken, versieren en daarna opsturen; het is weer door zeer veel mensen gedaan.

20 cent voor het Nationaal Ouderenfonds

Van iedere verkochte Goedgemutste Smoothie gaat er 20 eurocent naar het Nationaal Ouderenfonds. Dat levert altijd een mooi bedrag op. Dit geld wordt gebruikt om eenzame ouderen uit hun sociale isolement te halen. En dat is nu meer dan anders hard nodig. Doe jij ook mee? Kies je favoriete smoothie met een vrolijk mutsje en je bent klaar. Heb jij een lekker drankje en de ouderen iets om naar uit te kijken.

Wat te doen met die mutsjes

Er zit zoveel liefde en wol in alle kleine creaties, dat het zonde is om die mutsjes weg te gooien. Je kan er best nog wel leuke dingen mee doen. Zo passen kleine knuffeltjes en verschillende poppen de mutsjes met gemak. Ook vrolijken ze de fruitschaal op en zijn ze geschikt als eierwarmers. Meer suggesties voor het gebruik van de mutsjes lees je in Wat doe je met de wollen mutsjes?.

Meer weten over de Goedgemutste Breicampagne? Kijk dan op InnocentDrinks.nl. Voor meer informatie over het Nationaal Ouderenfonds en hoe je eenzame ouderen kan helpen, ga je naar Ouderenfonds.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.