donderdag 3 december 2020

Vakantienieuws met verplaatsing Vakantiebeurs, indoor Glamping en camper vakanties

Door de coronapandemie zijn veel vakanties dit jaar in het water gevallen. Voor je gezondheid wellicht niet zo erg, maar dat wil niet zeggen dat je je vakantie niet hebt gemist. Voor 2021 lijkt het er wel op dat we weer zo zoetjes aan op reis kunnen gaan. Met deze nieuwtjes – de afgelopen maanden verzamelt – doe je alvast een beetje inspiratie en wellicht voorpret op voor je volgende, coronaproof, vakantie. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Een campervakantie met Travelhome

Wil je met je eigen keukentje en sanitair prachtige plekken in Europa ontdekken? Op Travelhome.nl vind je allerlei prachtige bestemmingen in Europa waar je met een gehuurde camper van Travelhome van een welverdiende vakantie geniet. Vanaf 2021 kun je zelfs per trein naar verschillende Europese steden om daar je camper op te halen. Er zijn maar liefst 51 ophaallocaties verdeeld over 19 landen, te weten Duitsland, Estland, Engeland, Ierland, Schotland, Finland, Frankrijk, Italië (inclusief Sardinië en Sicilië), Kroatië, Nederland, Noorwegen, Portugal, Spanje, IJsland, Zweden, Polen, Rusland, Estland en Zwitserland. Begin 2021 kun je alle bestemmingen op de website vinden. (foto: Travelhome)

Indoor kamperen in Amsterdam

Wil je genieten van dat echte campinggevoel, maar dan wel het liefst dichtbij huis en in een leuke accommodatie? Ver hoef je daarvoor niet, want je kunt indoor kamperen in Amsterdam! Kies voor een mooie vintage caravan, voor een vrolijke Pipo wagen of voor een modern strandhuisje. De indoor camping is het hele jaar open. Het idee ontstond door de pandemie. Restaurateur van oude auto’s Willem Megens zag zijn inkomsten van de verkoop van gerestaureerde vintage auto’s dalen en daarom besloot hij om zijn twee passies (reizen en voertuigen) samen te smelten tot een nieuw concept. De indoor camping! Onder de naam Outside Inn realiseerde hij in een leegstaand bedrijfspand een echte camping, van alle gemakken voorzien. Je logeert er al vanaf € 79 per nacht. De camping ligt aan de Ellermanstraat. Voor reserveringen en nadere informatie kijk je op OutsideInn.nl. (foto: Outside Inn)

Vakantiebeurs eenmalig verplaatst naar april

De Vakantiebeurs is het grootste vakantie evenement van Nederland. Honderden aanbieders inspireren en informeren de bezoekers over alle mogelijkheden die er in de reisbranche te vinden zijn. Omdat er verwacht wordt dat mensen hun vakantieplannen uitstellen tot een later tijdstip in 2021, verschuift de Vakantiebeurs hierbij mee. Daarom zal je niet in januari, maar vanaf 8 tot en met 11 april van dit evenement kunnen gaan genieten. De focus van de Vakantiebeurs in 2021 zal gaan liggen op het inwinnen van persoonlijk, betrouwbaar en actueel reisadvies, in een tijd waarin we moeten leven én reizen met COVID-19 is dat immers heel belangrijk. Blijf op de hoogte van de beursnieuwtjes via Vakantiebeurs.nl. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.