donderdag 10 december 2020

Hoera! Leeuwenwelpjes geboren in DierenPark Amersfoort

Goed nieuws uit DierenPark Amersfoort: er zijn twee leeuwenwelpjes geboren. Mama Sabi en haar twee dametjes maken het goed. De welpjes zijn al een aantal weken geleden na een draagtijd van vier maanden geboren en verbleven al die tijd heerlijk achter de schermen in hun kraamhol. Nu zijn de welpjes groot genoeg om met hun moeder zo nu en dan het buitenverblijf te verkennen.
(foto: DierenPark Amersfoort)

Kom op kraamvisite

Wil jij de welpjes ook graag bewonderen? Ze wonen met hun moeder, tante en vader in de Stad der Oudheid van DierenPark Amersfoort. Als je de eenrichtingsroute volgt, dan kom je er vanzelf. De kleintjes zijn af en toe buiten, dus je moet wel een beetje geluk hebben om de twee met hun moeder te zien. Om de leeuwtjes te bewonderen koop je via DierenParkAmersfoort.nl een entreeticket en reserveer je direct een tijdslot.

Yindi speelt ook buiten

Als je dan toch op kraamvisite komt bij de kleine welpen, wandel dan zeker langs het verblijf van de olifanten. Ook de kleine Yindi is namelijk buiten te bewonderen, samen met de rest van de olifantenfamilie. De komende weken wordt het alleen maar specialer in het park, want er wordt gewerkt aan de Warme Winterweken; duizenden fonkellichtjes toveren de dierentuin dan om tot een sprookjesachtig geheel. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.