dinsdag 15 december 2020

Corona update: dagjes uit wederom gesloten

Daar gaan we weer, dacht ik gisteren op het moment dat de coronamaatregelen die vanaf afgelopen middernacht zijn ingegaan uitlekten. Mijn gedachten waren vooral bij alle leuke dagjes uit, want de Leisure branche komt voor een derde keer stil te liggen en het is hopen dat dit geen grote gevolgen hoeft te hebben. Had je al wat gepland voor de komende vakantie? Lees dan even verder wat je kan doen om je ticket later te gebruiken. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Tickets

Misschien had je al wat leuks gepland voor de komende Kerstvakantie en daarvoor entreekaarten en tijdsloten geboekt. Maak je geen zorgen: de dagjes uit helpen je om het ticket op een later tijdstip alsnog te kunnen gebruiken. Voordat je het uitje belt, kun je op de websites kijken van het museum, pretpark of de dierentuin wat de mogelijkheden zijn. Mocht je er toch niet uitkomen? Stuur dan een e-mail naar de klantenservice.

Abonnementen

Ben je in het bezit van een Museumkaart of heb je een abonnement op een pretpark of dierentuin? Geen probleem. Veel uitjes hebben de vorige sluitingsperiodes gewoon bij de lengte van het abonnement opgeteld. Wellicht doen ze dat nu weer. Of treffen ze een andere regeling met je als abonneehouder. Hierover krijg je vanzelf bericht, als het uitje in bezit is van je e-mailadres. Is dat niet het geval? Kijk dan op de website of social media kanalen. Je kan ook contact opnemen per e-mail.

Steun je favoriete uitje

Dat deze lockdowns zwaar zijn voor de dagjes uit staat als een paal boven water. In dierentuinen moeten immers de dieren verzorgd worden en in pretparken houd je toch het onderhoud van attracties in stand. Als je kan, help de uitjes dan door bijvoorbeeld iets in een online webshop te kopen, mee te doen aan een loterij of door een donatie te doen.

Ik hoop dat iedereen ondanks alles toch een fijne Kerstvakantie heeft. Maak er wat moois van. En voor iedereen die in de branche werkt: sterkte met alles. Volgend jaar kom ik zeker weer langs om al het moois en leuks te komen bewonderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.