woensdag 9 december 2020

Adopteer je favoriete dier bij WILDLANDS

Het symbolisch adopteren van dierentuindieren is niet nieuw. Er zijn verschillende parken in Nederland waar dat kan (zoals Safaripark Beekse Bergen, GaiaZOO en Diergaarde Blijdorp). Sinds 3 december kan het ook bij WILDLANDS in Emmen. De dierentuin biedt drie soorten adoptiepakketten aan, met verschillende voordeeltjes voor jou als adoptieouder. Bovendien is het mogelijk om een adoptie cadeau te doen. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Drie adoptiepakketten

WILDLANDS heeft gekozen om per dier, groot of klein, drie verschillende adoptiemogelijkheden te geven. Je hebt de keuze uit small, medium en large. Bij alle drie krijg je een adoptiecertificaat en een pet met Mien Moat erop en een afbeelding van het dier dat je heb geadopteerd. Je kan kiezen om adoptieouder te worden van de ijsbeer, olifant, ringstaartmaki, baluwspreeuw, leeuw, sneeuwuil en nog vele andere dieren.

Een deel voor het park, een deel voor dieren in het wild

Met het adoptiepakket steun je zowel de bewoners van WILDLANDS als de dieren in het wild. Het wordt eerlijk verdeeld, dus 50% voor de dieren in het park en 50% gaat naar het WILDLANDS Natuur en Educatie Fonds (WNEF). De goede doelen die door het WNEF gesteund worden zijn Save the Rhino, Polar Bears International en Proyecto Washu.

Waarom een adoptieprogramma?

De reden voor het starten van het adoptieprogramma is simpel: corona maakte het een moeilijk jaar voor WILDLANDS. Trouwe fans en abonnementhouders hebben het park geregeld gevraagd wat de mogelijkheden waren om het park financieel een steun in de rug te kunnen geven. Het adoptieprogramma maakt dit mogelijk.

Eerste adoptieouder: Jisse Otter

Op 3 december reikte WILDLANDS-directeur Erik van Engelen het eerste adoptiecertificaat uit aan wethouder Jisse Otter van de gemeente Emmen. Hij adopteerde, hoe kan het ook anders, een dwergotter. Gedeputeerde Cees Bijl, 3FM radio-dj Jorien Renkema en FC Emmen-speler Keziah Veendorp doen ook mee voor hun Maoten van WILDLANDS. Meer weten? Kijk op WILDLANDS.nl/adopteereendier voor meer informatie over het nieuwe adoptieprogramma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.