vrijdag 10 april 2020

Thuis op safari met HEMA

Wil je kind ook zo graag weer naar de dierentuin? Even ravotten tussen de aapjes, zich verwonderen bij de olifanten en heerlijk genieten van de giraffen? Helaas is het nu even niet mogelijk om echt naar de dierentuin te gaan (maar wel digitaal). Haal dan eens een beetje dierentuin naar je interieur met HEMA. De gloednieuwe Kids Home wooncollectie bestaat uit stoere accessoires met dierenprintjes en -plaatjes. Zo hoeft je kind zijn of haar dierenvriendjes wat minder te missen. (foto: HEMA)

Op safari

Zwart en wit, groen en oranje voeren de boventoon in deze vrolijke collectie voor kinderen. De verschillende accessoires worden daarbij opgefleurd met vrolijke dieren, zoals olifantjes en giraffen. Ook stoere tijgers en hippe zebra’s komen in de collectie voorbij. De collectie bestaat uit verschillende onderdelen voor badkamer, slaapkamer en de eettafel.

Kleed de slaapkamer of het kinderspeelhoekje eens aan met mooie posters en een spiegel met oortjes. De rieten manden, het safari dekbedovertrek en houten kledinghaakjes maken het helemaal af. Ook aan het opbergen is gedacht met de enige echte ‘opberg’ berg. Deze bergvormige opruimmand past perfect in het avontuurlijke karakter van deze collectie.

De Op safari collectie bevat ook een serie bordjes die uitnodigen om een beetje te spelen met het eten. Leg bijvoorbeeld groenten op de boomkruin. Zo wordt eten een stuk leuker. In de serie zijn ontbijtbordjes, schaaltjes en placemats opgenomen.

Het safari thema zien we ook in de poncho’s van badstof. Kies voor een zebra of een panter printje en droog daar je kindje mee af na het douchen of als ze uit bad komen. De poncho’s van badstof zijn lekker warm én kinderen zijn meteen klaar voor een verkleedpartijtje. In de serie zijn tevens zebra handdoeken opgenomen.

Tot slot zijn er leuke reisartikelen met dit thema voor kinderen én volwassenen gemaakt. Denk hierbij aan nekkussentjes en natuurlijk koffers.

De volledige collectie is te bewonderen in de HEMA winkel bij je in de buurt en natuurlijk op HEMA.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.