donderdag 2 april 2020

Droom van de zee met Deep Dive eyeshadow palette

De zee. Een mysterieuze wereld die je alleen kan bezoeken als je duikt of snorkels. Een wereld waar allerhande vissen leven tussen het koraal en in riffen. Inspiratiebron voor schrijvers, dichters en sprookjesvertellers. Maar ook voor ontwikkelaars van make-up. Om de zee en haar prachtige kleuren een beetje bij je thuis te brengen maakte make-upmerk Only You (het huismerk van ICI Paris XL) een prachtige serie, genaamd Deep Dive. Een collectie die zeemeermin waardig is. Het grote Deep Dive eyeshadow palette met 24 kleuren schafte ik een paar weken geleden aan. Ik vertel je er graag meer over. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Hoor het ruisen van de zee…

Het palette heeft een diorama als deksel. Op de voorgrond is in goud een zeepaardje, wat koraal, de zeebodem, een school visjes en de naam van het palette geschilderd. Op de achtergrond zie je een paar roggen dansen, nog meer visjes, koraal en een blauwe oceaan. Tussen het deksel en de achtergrond zitten kleine belletjes. Deze transparante balletjes zitten daar niet alleen ter decoratie; als je het palette schudt of alleen het deksel oplicht, dan hoor je het ruisen van de zee… Alsof er een golf op het strand rolt, zijn schuim daar achter laat en zich weer terugtrekt bij de rest…

24 prachtige kleuren

Hoe heerlijk het ook is om even weg te dromen bij het aquarium van de voorkant, binnen in het palette valt ook veel te beleven. Wat dacht je van 24 fantastische kleuren met even fantastische, nautische namen. De kleuren variëren van goud en nude-tinten, tot vrolijk roze en paars, naar aquatisch groen en blauw. De één heeft glittertjes, de andere een zijdeglans en een paar tinten zijn mat. Heatwave Craze en Sea Shell Necklace hebben op de bovenkant glittertjes liggen, die echter met één veeg van je vinger of kwastje zijn verdwenen. Let Me Kelp You en Take A Dip zijn glitterende highlights die zelfs iets romiger zijn van structuur. In ieder geval is dit een palette waar je vele kanten mee op kan. De kleuren laten zich goed met elkaar combineren. Het is een ideaal lente/zomer palette vol vrolijke kleurtjes die je doen denken aan een heerlijk dagje in de zon aan het water.

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.