donderdag 9 april 2020

Bloemennieuws van TopBloemen.nl & Keukenhof

Bloemen. De lente staat erom bekend en met dat schitterende weer op dit moment staat er steeds meer in bloei. Narcissen, tulpen, hyacinten… het is schitterend om te zien. Bloemen geven je een goed gevoel. Dat komt vooral dankzij de vele kleuren en natuurlijk dat je iets levends in huis haalt. En dat doet het altijd goed. Om ook digitaal nog even een bloemetje te verspreiden, lees je vandaag leuk nieuws over… je raadt het al… bloemen van Topbloemen.nl en Keukenhof. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Actie TopBoemen.nl groot succes

Op vrijdag 20 maart schreef ik een artikel over het krijgen van een goed gevoel van de natuur met daarin een bericht dat Topbloemen.nl de bezorgkosten betaalt voor op hun website bestelde boeketten. Zij gingen zelfs landelijk met een reclame op televisie om deze actie ‘Steun de lokale bloemist’ extra luister bij te zetten. En met een daverend succes! Het was zelfs zo succesvol dat de klantenservice overbelast raakte. Dankzij deze actie kunnen lokale bloemisten toch hun ingekochte bloemen verkopen en daar profiteren de kwekers ook weer van. Edwin van Arkel van Topbloemen.nl is ontzettend gelukkig met dit succes: ‘Ontzettend gaaf om te zien dat zoveel mensen gehoor hebben gegeven aan deze oproep, die natuurlijk geweldig is uitgepakt voor de lokale bloemisten. De orders blijven maar binnenstromen. Dit hadden we in onze wildste dromen niet verwacht.’ Echter is de actie van de gratis bezorging stop gezet, omdat de gewenste leverdatum niet gegarandeerd kan worden. ‘We doen ook een oproep aan onze klanten om boeketten zoveel mogelijk gespreid te bestellen en verzoeken klanten met vragen om ons te mailen in plaats van te bellen. De gratis bezorging hebben wij op dit moment om die reden dan ook stopgezet: het blijft voor ons van groot belang om ook de kwaliteit van ons merk te waarborgen.’ Maak dus gerust iemand of jezelf blij met een boeket bestelt via Topbloemen.nl, het bezorgen kan echter eventjes duren. (foto: Topbloemen.nl)

Keukenhof op televisie

Keukenhof heeft deze lente haar deuren digitaal geopend en brengt geregeld mooie sfeervideo’s, prachtige foto’s en leuke filmpjes van medewerkers naar je toe via hun social media kanalen. Maar… de typische Hollandse bloemenbeelden komen straks ook op televisie! De gedeelde sfeerbeelden via social media zijn erg populair. Ze bereiken inmiddels miljoenen mensen wereldwijd en het aantal volgers op de diverse kanalen van Keukenhof is met 25% gestegen. Om nog meer bezoekers te bereiken dit jaar, maakt Keukenhof samen met omroep Max en de NPO mooie reportages voor op de televisie. Vandaag (9 april) is dat al te zien in het programma BinnensteBuiten (NPO 2, 18:45 uur). En zaterdag 11 april neemt omroep Max je mee in een speciale Keukenhof documentaire over het park in het eerste deel van MAX door Keukenhof. Dit is te zien om 17:05 uur op NPO 1. Binnenkort komt er ook een 360 graden beleving online zodat je virtueel door Keukenhof kan wandelen…
Kijk voor meer informatie op: BinnensteBuiten.kro-ncrv.nl, Maxvandaag.nl en natuurlijk Keukenhof.nl. (foto: Keukenhof)

Bosonderhoud aan de Stationsweg in Lisse

Keukenhof mag dan gesloten zijn, er wordt keihard gewerkt door de tuinmannen en werknemers van het landgoed. Om de wegen rondom Keukenhof veilig te houden, is er groot bosonderhoud gepleegd langs de Stationsweg. De essenbomen die zijn aangetast door essentaksterfte worden verwijdert, want anders vallen ze zomaar om en kunnen dan op de weg terechtkomen. Uiteraard worden er nieuwe bomen teruggeplaatst waar dit nodig is. Het kappen en planten van bomen is onderdeel van het plan voor bosonderhoud op het landgoed dat is gemaakt in samenwerking met een gespecialiseerd adviesbureau en goedgekeurd door de provincie. (foto: Keukenhof)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.