woensdag 1 januari 2020

Gelukkig Nieuwjaar! Toffe voornemens voor de website

Gelukkig Nieuwjaar! 2020 is aangebroken. Dat is een heel nieuw decennium voor dagjes uit, creativiteit, mooie verhalen en nieuwe herinneringen. 2020 luidt ook voor mijn dagje uit website een nieuw tijdperk in. Zo ga ik een paar kleine veranderingen doorvoeren in de vormgeving, komen er nieuwe pagina’s bij en nieuwe rubrieken. Jaja, ik heb heel wat leuke voornemens. Wil je weten welke? Klik dan meteen even op “Meer lezen” hieronder en ontdek wat ik van plan ben. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)


Meer lezen voor meer overzicht

Jippie! Je hebt op “Meer lezen” geklikt. Ik ga met terugwerkende kracht alle artikelen (het zijn er maar 1500+) voorzien van deze optie. Hiermee maak ik mijn website een stuk overzichtelijker, zodat je sneller dat artikel vindt wat je wilt lezen. Ook kan ik zo veel beter bij houden wat jullie leuk vinden. Win-win dus. En alvast bedankt voor het doorklikken.

Nieuwe Dierenrubriek

Ik vind het zelf heel leuk om nieuwe dingen over dieren te leren. Komend jaar zal er maandelijks een dier in de spotlight gezet worden, zodat ik er meer over kan schrijven. En met zoveel prachtige dieren in de wereld, kan ik wel eventjes vooruit. De dieren worden gekoppeld aan een dagje uit. Je krijgt dus direct tips waar je het dier kan zien. Deze maand mag je in ieder geval een artikel over pinguïns verwachten.

Vertrouwde rubrieken

Natuurlijk kom je dit jaar ook weer Hond Gezond, Goed Doel en Genieten van… tegen op de website – de laatste in een nieuw jasje – en worden de Leukste Uitjes van Nederland (zoals gekozen door de leden van de ANWB) uitgebreid in het zonnetje gezet.

Nieuwe pagina’s

In januari 2018 opende ik trots een tweede website, genaamd WritingBerries.nl. Handig, want ik wilde het dagje uit-blog scheiden van mijn freelance activiteiten. Het was ook heel handig. Totdat de voormalige provider de besloot de webhosting uit handen te geven aan een nieuwe provider. Om een lang en teleurstellend verhaal kort te maken: de migratie leverde een lelijke, slecht uitziende website op. Ik heb daarom besloten om mijn freelance werk weer terug te halen naar deze site. Geen zorgen, de dagje uit-artikelen blijven het kloppende hart vormen van de website. Er komen echter wat pagina’s en dingetjes bij met extra informatie.

Shark Week

Een spannend voornemen voor mij is dat ik een week wil wijden aan een dier waar ik eigenlijk heel bang voor ben. En dat ben ik een beetje zat. Daarom wil ik mij gaan verdiepen in de wondere wereld van de haai. Wanneer dit precies zal plaatsvinden, hangt een beetje af van de planning. Wil jij ook meer weten over haaien? Hou dan de website in de gaten of volg mij vast op Instagram, Twitter en/of Facebook.

En dat zijn mijn goede voornemens voor Writing Berries dit jaar. Ik ga achter de schermen hard aan de slag, want ik heb er zin in. 2020 gaat een mooi jaar worden.

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.