woensdag 29 januari 2020

Dierenrijk nieuws: de pinguïns zijn in aantocht!

Het is een eindje waggelen, maar de Humboldt pinguïns zijn in aantocht naar Dierenrijk! Nu hoeven ze dat hele eind naar het dierenpark natuurlijk niet te lopen, maar Dierenrijk daagt wel schoolkinderen uit (en inmiddels de dierverzorgers van andere dierenparken) om in pinguïnpas de opening van het nieuwe Humboldt pinguïnverblijf te vieren. Want ze maken er zeker weer een feestje van om deze nieuwe diersoort in het park te verwelkomen volgende week. (foto: Dierenrijk)

Feestelijke opening

De feestelijke opening is volgende week vrijdag 7 februari in Dierenrijk. Dan mogen de Humboldt pinguïns die al een tijdje achter de schermen verblijven, hun nieuwe verblijf in gebruik gaan nemen. Dat gaat zeker een feestje worden. Helemaal met deze leuke uitdaging van Dierenrijk voor verenigingen, BSO’s en scholen.

Dierenrijk daagt je uit

Voor de opening daagt Dierenrijk scholen, BSO’s en verenigingen uit om een filmpje in te sturen van de beste pinguïnloop. De leukste klas, BSO of vereniging wordt dan uitgenodigd om te helpen het nieuwe verblijf te openen door deze op 7 februari te inspecteren en te versieren. Ook mogen zij als eerste kennismaken met de Humboldt pinguïns in het park. Er zijn al heel wat filmpjes verschenen bij Dierenrijk, maar als je snel bent en jullie filmpje voor 31 januari op de Facebookpagina zet, kun je zeker nog meedoen. Check voor alle voorwaarden en meer informatie: Facebook.com/Dierenrijk of op Dierenrijk.nl.


Wist je dat... de pinguïn Dier van de Maand was hier op de website? Dier van de Maand: Pinguïn vertelt meer over de dieren zelf, welke soorten er zijn en waar je ze kan bewonderen in de dierentuinen van Nederland. Inmiddels is Dierenrijk ook aan het lijstje Humboldt pinguïns toegevoegd. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.