vrijdag 15 oktober 2021

Vier Halloween bij deze dagjes uit

Zin om lekker met het hele gezin een beetje te griezelen of met je vrienden gillend door een pretpark te rennen? Halloween is de perfecte periode voor beide. Eigenlijk vier je Halloween op 31 oktober, maar het is best leuk om langer van al dat gegriezel en de verkleedpartijen te genieten. Veel verschillende uitjes doen wel iets met het griezelthema. Hoe en waar dat kan? Lees snel verder en je ontdekt het. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Griezels in Drouwenerzand Attractiepark

Lekker griezelen voor jong en oud tijdens de Halloweendagen in Drouwenerzand Attractiepark! Iedere zaterdag in oktober en op woensdag 20 oktober zijn de griezels er weer om je tussen 13.00 en 21.00 uur lekker te laten griezelen. Het park is aangekleed in Halloweensfeer. De 75 acteurs die de griezels spelen dit jaar hebben hiervoor een echte scare actor workshop gevolgd. Dus maak je borst maar nat! Overigens zijn de griezels tot 17.00 uur lief en vriendelijk en die van na 17.00 uur zijn een stuk enger en ondeugender. Zo blijft het leuk voor de allerkleinsten en voor grotere kinderen. Kom je ook? Kijk op Drouwenerzand.nl voor alle details en tickets. (foto: Attractiepark Drouwenerzand)

Leuke Halloween activiteiten in Amusementspark Tivoli

Van 23 tot en met 31 oktober 2021 viert Amusementspark Tivoli Happy Halloween! De attracties en speeltoestellen zijn beschikbaar om lekker te spelen en er is een toffe Toffi’s Show en Tivoli’s griezeldisco om van te genieten. En Graaf Gruwelstyn vraagt alle kinderen om hem te helpen om de vloek van het Griezelbos te verbreken. Tegen betaling kun je mooie prijzen winnen in de Pumpkin Game Gallery. Oftewel, er is weer genoeg te doen! Het park is iedere dag open van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Kijk voor meer informatie, de prijzen en natuurlijk hoe je na een dagje griezelen het beste geniet van een tafelgrill-arrangement op ParkTivoli.nl. (foto: Amusementspark Tivoli)

Halloween in Stadshart Zoetermeer

Zoetermeer viert dit jaar weer uitgebreider dan ooit Halloween in de stad. Tijdens het Halloween Weekend van 29, 30 en 31 oktober ben je van harte welkom voor een spannende Halloween Drive Thru, zijn winkels versierd met griezelige attributen en kunnen kinderen meedoen met een speciale Trick or Treat speurtocht. De Drive Thru brengt je vanuit de veiligheid van de auto langs verschillende scarezones waar griezelen voorop staat. Deelnemers vanaf 16 jaar zijn hier van harte welkom. De Halloween Drive Thru is geopend van 18.00 tot 22.30 uur. Op Halloweenstad.nl lees je meer over deze en andere activiteiten. Ook kun je er meteen tickets kopen. Voor de speurtocht kijk je op Stadshart.nl. (foto: Stadshart Zoetermeer)

Halloween Days & Nights bij Toverland

Toverland nodigt iedereen uit voor de Halloween Days en Halloween Nights van 21 tot en met 24 oktober, 26 tot en met 31 oktober en 6 november. Voor families met kinderen tot 12 jaar geniet je van de familievriendelijke Halloween Days met allerlei spannende shows, attracties, shop en meer. De Halloween Days starten om 10.00 uur en eindigen om 18.00 uur. Maar vanaf een uur of 19.00 uur kruipen de griezels uit hun donkere holen, kun je spookachtig dineren, griezel je in spannende scare zones en Haunted Experiences. De avond eindigt om 23.00 uur. Meer weten? Kijk op Toverland.com. (foto: Toverland)

Halloween in Plaswijckpark

Van 16 tot en met 24 oktober kun je lekker griezelen, spelen, ontdekken en meer in het Rotterdamse Plaswijckpark. Het park is omgetoverd tot een eng griezelpark met allerlei toffe versieringen. Kom lekker zelf heksenbezems maken of knutselen in Halloweenstyle. En griezel weg bij de theatervoorstellingen in het Openluchttheater. Bij de Boshut kun je suikerspinnen halen en zelf marshmallows roosteren. En er zijn echte spookpannenkoeken op het menu te vinden. O en je mag natuurlijk verkleed komen! Meer weten? Kijk snel op Plaswijckpark.nl. (foto: Plaswijckpark)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.