donderdag 1 april 2021

Vakantiebeurs Festival: Dream Now, Travel Soon!

Traditiegetrouw is de Vakantiebeurs het grote vakantie en reisevenement in januari. Ieder jaar geniet je vier dagen lang van allerlei bijzondere reisbestemmingen en doe je inspiratie op voor je volgende vakantie. Maar… door de coronamaatregelen ging dit jaar in januari de Vakantiebeurs niet door. De organisatie hoopte om in april dan het evenement te kunnen organiseren, maar ook dat kon zijn doorgang niet vinden. Daarom komen de reisdromen thuis tot leven tijdens een online belevingsevent op 4 en 5 juni 2021. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Spetterend online reisfestival

‘Dream now, travel soon!’, dat is het motto van het interactieve online reisfestival van de Vakantiebeurs. Thecla Amoureus van de Vakantiebeurs legt uit waarom: ‘Na een jaar waarbij het vooral bij dromen over vakantie bleef, komt het moment waarop we weer echt op reis mogen steeds dichterbij. We willen mensen met onze show en het festival inspireren om een vakantie samen te stellen die de nare periode die straks hopelijk achter ons ligt, een beetje doet vergeten. Het Vakantiebeurs Festival laat de bezoekers bijzondere droombestemmingen zien en toont hoe veilig reizen er in 2021 uitziet. Door te kijken, luisteren, lezen, praten, meedoen én te proeven start de vakantie-voorpret al vanachter het beeldscherm.’

I ♥ Travel show

Op vrijdagavond 4 juni trapt het festival af met de ‘I ♥ Travel’ show. Tijdens deze interactieve online reisbeleving droom je even weg naar de mooiste vakantiebestemmingen in de wereld. De show wordt live uitgezonden vanuit de Jaarbeurs Studios in Utrecht. Bekende Nederlanders en vakantie-experts nemen de kijkers mee langs droombestemmingen, hilarische vakantieclichés, bijzondere vakantieverhalen en antwoorden op de belangrijkste vragen die leven rondom veilig reizen. Daarnaast is er een toffe vakantiequiz waarmee je mooie prijzen kan winnen.

Ontdek je volgende reisbestemming

Op 5 juni ontdek je een overzicht van uiteenlopende bestemmingen waar veilig naartoe gereisd kan worden als het straks weer kan. Via verschillende films, sessies en online ontmoetingen is het mogelijk om te ontdekken wat er allemaal qua reismogelijkheden zijn. Uiteraard coronaproof. ‘Met een online festival in juni mikken we op de periode waarin er meer duidelijkheid is over wat er in de zomervakantie kan en mag. We beperken ons echter niet tot het reisaanbod voor de zomer. Ook de bijzondere droomreizen die in het najaar of in 2022 weer mogelijk zijn, komen aan bod,’ aldus Thecla.

Vakantiebeurs Reisfestival

Het feelgood reisfestival van de Vakantiebeurs staat voor interactie met de reisbranche, maar ook voor voorpret en duidelijke reisinformatie.
Wanneer: 4 en 5 juni 2021
Waar: Live in je huiskamer via de website
Toegang tot de show en het festival zijn gratis
Voor meer informatie hou je de socials van de Vakantiebeurs in de gaten of kijk je op Vakantiebeurs.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.