donderdag 15 april 2021

Genieten van digitaal Keukenhof

In het kader ‘Testen voor Toegang’ was Keukenhof vorig weekend geopend. Ook dit weekend kun je drie dagen in het park tussen de lentebloemen vertoeven. Als je het niet ziet zitten om live naar de tulpen te gaan kijken, heeft Keukenhof – net als vorig jaar – een mooi digitaal alternatief: prachtige video’s, gemaakt in het park. Iedere week zijn er prachtige sfeerbeelden en informatieve filmpjes om van te genieten. Geniet je even mee? (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries | video’s: Keukenhof)



Lenteserie: genieten van het park

Iedere week brengt Keukenhof onder het kopje Lenteserie een video uit met mooie muziek en sfeerbeelden van het park. Door iedere week een aflevering te maken, laat Keukenhof zien hoe het park tijdens het lenteseizoen steeds weer verandert. In de eerste afleveringen zie je buiten vooral krokussen en narcissen, dan komen de hyacinten en de vroegbloeiende tulpen en daarna ontdek je nog meer kleuren. De Lenteserie filmpjes duren nog geen 2 minuten en bieden je even een prachtig momentje in Keukenhof.

Lenteserie deel 4


Medewerkers van Keukenhof

Wat vinden de medewerkers van Keukenhof de mooiste bloemen en plekjes van het park? Dat laten ze je met liefde zien. In de andere videoserie nemen ze je mee door het park en vertellen iets over de geschiedenis, bloemen en planten van Keukenhof. Zoals de video van Tuinman Sander, die vooral het lentegevoel krijgt van de kleur geel.

Tuinman Sander


Meer video’s bekijken? Ga naar Keukenhof.nl en geniet van al het moois dat het park te bieden heeft.

Keukenhof op televisie

Omroep MAX heeft, net als vorig jaar, weer een prachtige serie gemaakt over Keukenhof en het reilen en zeilen van het lentepark. Deze hele week kun je bij Omroep MAX ook uitzendingen vanuit het park volgen. Kijk op OmroepMAX.nl voor meer informatie. Ook kun je op de website de tweedelige documentaireserie vanuit Keukenhof van vorig jaar bekijken (een echte aanrader!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.