dinsdag 21 juli 2020

Neem ’s avonds een duik in Plopsaqua

Plopsaqua De Panne deed vorig jaar al goede zaken door de deuren tijdens de hittegolf tot en met 21:00 ’s avonds open te houden. Zo kon iedereen – ook na een dagje Plopsaland De Panne – een verfrissende duik nemen. Om nu met de coronamaatregelen ook iedereen van een verfrissende duik te kunnen laten genieten, blijft ook deze zomervakantie het zwembad open tot 21:00 uur. Maar… wel even van te voren reserveren natuurlijk. (foto: Plopsa)

Reserveren is verplicht

Om de veiligheid van bezoeker en medewerker te kunnen garanderen, wil het zwemparadijs in Plopsa-stijl de capaciteit per tijdslot zo laag mogelijk houden. Daarom is er dus een extra shift toegevoegd aan de openingstijden. De extra shift start om 18:00 uur en loopt tot 21:00 uur. Reserveren is verplicht, om zo de maximumcapaciteit te kunnen respecteren. Dit doe je online. Via de website Plopsaqua.be/nl koop je online een ticket op datum. Kies voor de ochtendshift (10:00-14:00), middagshift (14:00-18:00) of de avondshift (18:00-21:00). Voor de ochtend en middag kost een ticket € 19,00 en de avondshift € 16,50.

Genieten van Plopsaland De Panne

Tijdens de zomermaanden is op woensdag en zaterdag ook Plopsaland De Panne later open. Je kan dan een ticket reserveren voor een bezoek van 18:00-22:00 uur. Je koopt ook deze tickets online. Plopsaland De Panne en Plopsaqua liggen naast elkaar. Een dubbelbezoek op één dag is daardoor goed te doen, mits je je tickets van te voren hebt aangeschaft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.