vrijdag 27 maart 2020

Geniet digitaal van de lente in Keukenhof

De lente is in volle gang en de voorjaarsbloemen laten hun mooiste kleuren zien. Zo ook in de Keukenhof. Helaas blijven de deuren van Keukenhof gesloten dit seizoen, in verband met de corona maatregelen. De World of Colours (het thema van Keukenhof dit jaar) kan dus niet door de wereld bezocht worden en daarom opent Keukenhof virtueel haar deuren met extra filmpjes van het park, zodat toch iedereen van al deze pracht en praal kan genieten. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)



Wij brengen Keukenhof naar jou

In het eerste filmpje word je als bezoeker welkom geheten door directeur Bart Siemerink. Onder het mom ‘Als jij niet naar Keukenhof kunt komen, brengen wij Keukenhof naar jou’ neemt hij ons mee naar zijn favoriete plek in het park: de bloemenheuvel. Maar ook andere medewerkers vertellen in de video’s meer over het prachtige park dat nu de komende weken steeds kleurrijker en mooier zal worden.


De video’s zijn voorzien van een Engelse ondertiteling, zodat ook alle fans van over de grens kunnen meegenieten van de tulpen, krokussen, narcissen, hyacinten en andere voorjaarsbloeiers. Laat je inspireren en opvrolijken door de foto’s en filmpjes die de komende weken gaan verschijnen op de social media kanalen van de Keukenhof. Zo blijft Keukenhof ook dit jaar met gesloten deuren toch het internationale showvenster voor de sierteelt in Nederland en blijft het park het visitekaartje van Holland en de sierteeltsector.


Volg Keukenhof op: YouTube, Instagram en Facebook.

Haal tulpen in huis

En nu ik heb toch over de sierteeltsector heb: vorige week bracht ik al onder de aandacht dat de natuur een goed gevoel geeft en dat het daarom fijn is om naar buiten te gaan. Maar ook om voorjaarsbloemen in huis te halen. De sierteeltsector heeft het zwaar, omdat veel van de bloemen nu worden vernietigd in plaats van verkocht. Maak jezelf of een ander daarom eens blij en bestel een bos bloemen, bijvoorbeeld via TopBloemen.nl. Zo help je de sierteeltsector ook door deze moeilijke tijden. En… TopBloemen.nl neemt de bezorgkosten voor hun rekening. Of bestel de tulpen direct bij de telers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.