dinsdag 15 oktober 2019

Een vrolijke Halloween met HEMA

Halloween is een gezellig griezelfeest dat je zo eng kan maken als je zelf wil. Hoeft het voor jou niet zo spannend of geef je een Halloweenfeestje voor kinderen? Met de accessoires van HEMA wordt het een gezellige, grappige Halloween voor alle leeftijden. HEMA heeft al een paar jaar speciale Halloween snacks in het assortiment, zoals spekkies en chipjes in de vorm van pompoenen en spookjes. Daarnaast vind je er leuke verkleedkleren, accessoires en decoraties. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Oranje boven

Dé kleuren van Halloween zijn toch wel oranje en zwart. In de nieuwe HEMA Halloween collectie zien we deze kleuren van de pompoen en de nacht ook veelvuldig terugkomen. Zo knalt het tafelkleed in feloranje, evenals de servetten. Ook zijn er oranje LED-kaarsjes op batterijen, oranje pompoenen en oranje pompoenlampjes in de collectie te vinden. Het zwart zien we vooral terug in de papieren bordjes en snackbakjes. De keuzen om zilver als accentkleur te geven, maakt de decoraties helemaal af.

Vrolijke figuren

De decoraties zijn opgesierd met vrolijke figuurtjes. Dit jaar heeft HEMA gekozen voor katten en vleermuizen als de voornaamste karakters. Het zijn immers dieren die heel goed passen bij Halloween. De katten met vleermuisvleugeltjes en verkleed als spook sieren het tafelkleed optimaal. De spookkat vind ik zelf heel schattig (al doet hij volgens mij zijn best om angstaanjagend over te komen). Ook de vleermuisjes zijn niet eng. Dat geldt zelfs voor de spinnen en de lachende pompoen. Wil je meer Día de los muertos toevoegen? Dat kan ook, want ook deze decoraties heeft HEMA in een eigen jasje gestoken.

Verkleedkleren

Ook dit jaar heeft HEMA weer enkele verkleedartikelen toegevoegd aan de collectie. Zo zijn er weer leuke haarbanden met figuurtjes erop, maar je kan ook kiezen voor een heksenhoed, maskers, vlinderdassen en zelfs een monsterlijk kostuum. Allemaal in de stijl van HEMA natuurlijk. De kostuums zijn vooral voor kinderen, maar de accessoires draag je natuurlijk ook zelf met veel plezier. Dat wordt vast een heel Happy Halloween.


Dit en nog veel meer leuks vind je op hema.nl en bij jou in de HEMA winkel natuurlijk. (productfoto’s: HEMA)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.