dinsdag 29 oktober 2019

Boe in de Zoo – Kindvriendelijke Halloween in Kasteelpark Born

Het is bijna Halloween! Dit griezelfeest krijgt steeds meer voet aan de grond in Nederland en België. Er worden namelijk steeds meer Halloweenfeestjes gevierd. Zo ook in Kasteelpark Born. Dit jaar voor de vijfde keer op rij organiseert deze dierentuin Boe in de Zoo. Een kindvriendelijk Halloweenfeest waarbij kinderen (en ouders) uiteraard verkleed mogen komen. En neem een lampionnetje mee, want dat maakt deze wandeltocht in het donker nog specialer. (foto: Kasteelpark Born)

Appeltjesheksen, sprookjestaferelen en vleermuizen

Halloween mag je zelf zo spannend maken als je zelf wilt. Kinderen houden wel van een beetje griezelen, maar het hoeft niet super eng te zijn. Kasteelpark Born geeft daarom op 1 en 2 november een heel eigen, meer sprookjesachtige, invulling aan het thema. Zo openen om 17:00 uur de poorten van de Kasteelhoeve en ga je langs het sprookjesachtige verlichtte pad de dierentuin in. Onderweg komen jullie van alles tegen, zoals een Appeltjesheks (proef maar een appel hoor, het kan geen kwaad), Doornroosje, dinosauriërs en zelfs een rare vogel. Spookjes, vleermuizen en Halloweenspelletjes ontbreken uiteraard niet aan dit Halloweenfeest.

Heksenbrouwsels

Natuurlijk zijn er ook lekkere versnaperingen verkrijgbaar. Voor de speciale Boe in de Zoo-avonden heeft het kasteelpark een aangepast menu samengesteld met pompoensoep, suikerspinnen, popcorn en cupcakes. Maar ook broodjes met snack staan er op het menu. Uiteraard is er volop koffie, thee, warme chocomelk en limonade te koop.

Boe in de Zoo

Waar: Kasteelpark Born
Wanneer: 1 en 2 november aanstaande
Tijd: vanaf 17:00 tot 21:00 uur
Tip: neem een lampionnetje mee, dan zie je meer dan met een zaklamp
Verkleedtip: kom als heks of tovenaar (maar laat maskers thuis)
Kosten: € 6,- per persoon, voor jaarkaarthouders is de avond gratis
Meer weten: kijk op KasteelparkBorn.nl. Hier vind je ook enkele spelregels voor een leuke, kindvriendelijke Halloween.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.