dinsdag 16 februari 2021

Online Theatertour voor ouderen, horeca en theaterbranche

Het is een terugkerend thema deze coronatijd; de groeiende eenzaamheid onder ouderen. Maar ook de financiĆ«le problemen in de theater- en horecabranche zijn terugkerende thema’s. Om al deze groepen te helpen is er een nationaal initiatief gestart, gesteund door Omapost, BNI, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninklijkheidsrelaties samen met Bagels & Beans. Samen organiseren ze de ‘Social Impact Theatertour’ met als missie mensen te inspireren en te stimuleren om elkaar te helpen. Hoe? Lees snel verder. (foto: Tell to Inspire)

Live theater streamen voor ouderen en horeca

De voorstellingen worden live gestreamd en laten een grote variĆ«teit aan optredens zien. Het podium wordt betreden door sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Verbinding staat tijdens de interactieve voorstelling centraal. Het thema van de voorstelling is ‘Dit ben ik echt’. De tickets voor de voorstelling koop je via TellToInspire.com. Een deel van de opbrengst wordt besteed aan de productie van de theatertour, het andere deel wordt besteedt aan het steunen van ouderen in hun eenzaamheid en de horeca.

Aandacht voor elkaar

De theatertour start binnenkort. Hou de website in de gaten voor meer details!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.