vrijdag 29 november 2019

Iconische Kerst met HEMA

Wie aan Kerst denkt, denkt aan lichtjes en glimmende ornamenten. Aan gezelligheid en knus samenzijn. Wellicht wel aan schaatsen en aan een koek en zopie tent. Of die HEMA rookworst bij de stamppot… Geen wonder dat deze typische Hollandse elementen door HEMA zijn opgenomen in de collectie Kerstversiering. Hang eens een stroopwafel, HEMA rookworst of de enige echte HEMA tompouce in de boom. Of ga je toch meer voor Takkie van Jip & Janneke? Daar krijg je toch ineens een heel andere Kerstboom van? De ornamenten zijn trouwens ook ideaal als Sinterklaascadeautje. (foto’s: HEMA)

Hollandse iconen

Naast de unieke HEMA iconen zijn er ook andere typisch Hollandse iconen omgetoverd tot glazen Kersthangers. Zo versier je je boom bijvoorbeeld met een grachtenpandje, een molen, een lekkere warme trui, een paar schaatsen of een toffe fiets (een roze en een rode). Ook mogen klompen en schaatsen in deze collectie niet ontbreken. En voor de liefhebber van een zakje friet is er een puntzakje opgenomen.Vakantie in de boom

Voor de reislustige onder ons hebben de ontwerpers van HEMA een caravan, teenslipper, een autootje en een koffer toegevoegd aan de vrolijke collectie. Ook de ornamenten van Kerstman in bad- en vakantiekleding passen er goed bij. En als je droomt om eens naar de ruimte af te reizen, dan is de astronaut een welkome toevoeging aan je collectie ornamenten.Beestachtig goeie Kerst

Wist je dat de eigenaar van HEMA ook de eigenaar is van Ouwehands Dierenpark? Via de tickets website van HEMA kun je met leuke kortingen naar deze dierentuin. Bijvoorbeeld voor het China Light Festival deze winter. Geef je Kerstboom ook een beestachtige make-over met de ornamenten van HEMA. Een stoere cheeta bijvoorbeeld en een pinguïn. Echt leuk voor dierenliefhebber en een dagje uit blogger zoals ik. Want ja, de komende Kerst hangen Takkie, een cheeta en de pandabeer bij mij in de boom.De ornamenten zijn verkrijgbaar bij de HEMA filialen in het land én natuurlijk via HEMA.nl. Wil je meteen een dagje Ouwehands Dierenpark boeken? Ga dan naar Tickets.HEMA.nl.

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.