dinsdag 12 november 2019

Kom genieten van de Winter Efteling

De winter lijkt qua temperaturen al te zijn aangebroken. Een goede timing, want sinds gisteren geniet je tot en met 2 februari 2020 van de bijzondere, nog sprookjesachtiger Winter Efteling. Het Sprookjesbos is feeëriek verlicht, overal vind je vuren om je aan te warmen en er worden liederen gezongen. De langlaufbaan is weer terug en natuurlijk geniet je in het overdekte IJspaleis van een schaatsbaan en een glijbaan. Kortom, er valt weer veel moois te beleven in Winter Efteling! (foto’s: Efteling)

Nieuwe attracties om van te genieten

Tijdens de Winter Efteling geniet je uiteraard van de nieuwste attracties. Vaar een rondje mee met de Zes Zwanen in het Sprookjesbos – het 30ste sprookje van het park – en zie hoe koningsdochter Elisa voor haar broers hemden breit in het kasteeltje. En ga begin december mee op een droomavontuur in 4D bij het filmverhaal van Fabula (voorheen PandaDroom). Een jonge beer leert wijze lessen van Klaas Vaak en gaat in zijn dromen met een eekhoorn op een spannend, grappig en ontroerend avontuur.

Winterse sferen

Het gehele park is versierd in winterse sferen. Je komt er zomaar magische sneeuw tegen (geschud door Vrouw Holle wellicht?) en prachtige lichtjes in de bomen. Natuurlijk heeft Langnek zijn sjaal om en oorwarmers op, want boven in de lucht is het vast nog kouder. Ook Vogel Rok, Roodkapje, de Kleine Zeemeermin en moeder de Geit hebben hun winterse kleding uit de kast getrokken om zo lekker warm te blijven tijdens de koude winterdagen.

Winters entertainment waar je warm van wordt

In het IJspaleis kun je schaatsen, glijden, opwarmen en zingen. De Sneeuwprinses en de Vuurprins wonen namelijk in het IJspaleis en ze heten iedereen met muzikale gezelligheid van harte welkom. Ze nodigen je van harte uit om mee te dansen op de verlichtte dansvloer. Ook Langlaufbaan ’t Hijgend Hert is weer geopend. Dus kom eens een rondje van 400 meter op de lange latten maken, terwijl je geniet van het uitzicht. Even opwarmen? Op verschillende plekken van het park geniet je van warme dranken en winterse lekkernijen. Alles is open (behalve de waterattracties), zolang het weer het natuurlijk toe laat. In de avond geniet je van een betoverende illusie die op Villa Volta wordt geprojecteerd. En natuurlijk danst het water van Aquanura tegen de nachtelijke hemel… Het wordt weer adembenemend en hartverwarmend.


Openingstijden en praktische informatie

De Winter Efteling is dagelijks geopend tot en met 2 februari 2020 van 11:00 uur tot 18:00 uur. In de weekenden blijven de sprookjesbewoners op tot 19:00 uur. In de Kerstvakantie (van 21 december tot en met 5 januari 2020) geniet je zelfs tot 20:00 uur van de Winter Efteling. Ook dit jaar is het mogelijk om Oud & Nieuw in Winter Efteling te vieren. Wil je hier meer over weten? Of wil je nog iets meer informatie over de Winter Efteling zelf? Kijk dan snel op efteling.com/openingstijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.