donderdag 7 november 2019

Kikker plant tulpen in Keukenhof

Kikker komt naar de Keukenhof volgend jaar. Daar krijgt hij een heel eigen Kikkerdag. En om dat alvast te vieren, heeft hij op 5 november met de hulp van verschillende kinderen van Kindercampus Joseph in Lisse en tuinman André Beijk zijn eigen tulpen geplant. Natuurlijk kregen de kinderen en Kikker ook nog les over de tulpenbollen voordat ze de grond in gingen.

(foto’s: Keukenhof)

Een verrassing voor Kikker

In het voorjaar wordt het veldje met tulpen onthult en dat zal best een mooie verrassing worden voor Kikker. Maar ook verschijnt in het voorjaar het nieuwe boek ‘Een verrassing voor Kikker’ bij uitgeverij Leopold. In dit boek leren kinderen samen met Kikker hoe een bol in een tulp verandert. Om dit allemaal te vieren, is er volgend seizoen een woensdag lang een echte Kikkerdag, waarbij Kikker natuurlijk ook langskomt om zijn tulpenveldje te bekijken.

Familiepark Keukenhof

De Keukenhof is een echt familiepark waar steeds meer gezinnen een dagje komen genieten van de bloemenpracht. Maar er is ook een speeltuin en een kinderboerderij waar je dieren kan aaien. Ook de speurtocht maakt een bezoek aan het bloemenpark nog specialer. Wanneer de Kikkerdag precies is, wordt binnenkort bekend gemaakt. De Keukenhof opent in 2020 weer op 21 maart.


Kijk voor meer informatie op Keukenhof.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.