dinsdag 26 november 2019

Sinterklaasuitjes: O kom er eens kijken

Volgende week vieren we weer het grote Sinterklaasfeest. Maar dat wil niet zeggen dat de Goedheiligman niet elders alvast zijn opwachting maakt. Vorig weekend waren er al verschillende Sinterklaasuitjes te bezoeken en ook komend weekend wordt er in heel het land feest gevierd. Misschien ook wel bij je favoriete uitje! Een paar Sinterklaasuitjes heb ik hier vast uitgelicht, maar check ook zeker de website van je eigen favoriete uitje om te zien of Sinterklaas daar ook nog even langs komt. Sinterklaas en zijn Pieten hebben het er maar druk mee! (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Duinrell: Landgoed van Sinterklaas

Sinterklaas en zijn Pieten zette vorig weekend ook al de boel op zijn kop in Duinrell en ook dit weekend (30 november en 1 december) vier je er feest op het Landgoed van Sinterklaas. Er is een swingend SiSaSinterklaasconcert en een Pietendisco, breng een bezoek aan het Huis van Sinterklaas en het Tikibad is natuurlijk open. Het volledige programma vind je op Duinrell.nl waar je ook tickets voor dit grootse Sinterklaasfeest aanschaft. (foto: Duinrell)

Miniworld Rotterdam: Sinterklaas is zoek!

Op 4 december organiseert Miniworld Rotterdam wel een heel speciale zoektocht in de miniatuur versie van Rotterdam. Pakjesboot 13 is aangemeerd bij Hotel New York, maar… Sinterklaas is verdwenen! De pakjes zijn er. De Pieten zijn er. De kinderen staan te zingen op de kade, maar Sinterklaas heeft zich verstopt. Voor € 1,- mogen kinderen tot 12 jaar op 4 december een speciale speurtocht doen door de kleine stad. Vinden jullie alle hulpsinterklazen in de miniwereld van Rotterdam? Kijk op Miniworldshop.nl en bestel meteen je toegangskaartjes. (foto: Miniworld Rotterdam)

Museum Speelklok: Sinterklaasrondleidingen

Wie denkt aan het grote Sinterklaasfeest, die denkt aan gezellig samen zijn. Aan pepernoten, marsepein en taaitaai. Aan een Piet met een zak cadeautjes en aan Sinterklaasliedjes zingen. Want zeg nu zelf, het Sinterklaasfeest is niet compleet zonder luidkeels liedjes te zingen. Daarom heeft Museum Speelklok tot en met 5 december speciale Sinterklaasrondleidingen door het museum. Tot 5 december geniet je op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag om 14:00 uur van de vrolijkste Sinterklaasliedjes. Maar op 5 december gaat het museum helemaal los; dan staat namelijk iedere muzikale rondleiding in het teken van Sinterklaas. Kom ook dansen en zingen in het vrolijkste museum. Voor tickets en meer informatie kijk je op MuseumSpeelklok.nl. (foto: Museum Speelklok)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.