woensdag 18 januari 2017

Welkom in de winter van Park de Hoge Veluwe

De winter is nog steeds in volle gang en dat levert prachtige plaatjes op in de natuur. Pak dus je fotocamera en ga er lekker op uit. Bijvoorbeeld naar Nationaal Park de Hoge Veluwe. Maak prachtige wandelingen door het met sneeuw bedekte of bevroren landschap en geniet optimaal van de stilte om je heen. (foto: Nationaal Park de Hoge Veluwe)

Gezond winter weer
Wanneer het buiten vriest, dan noemen we dat gezond winter weer. In vrieskou hebben virussen namelijk veel minder zin om rond te waren. Daarom is het extra lekker om te gaan wandelen of recreëren in de winter. Echter kunnen sneeuw en gladheid om het hoekje loeren en voor kleine ongelukjes (zoals uitglijders) zorgen. Trek daarom goede wandelschoenen aan en warme sokken en geniet.

Sneeuwvrije paden
De boswachters van de Hoge Veluwe zorgen er namelijk voor dat alle wandel- , fiets- en autopaden goed toegankelijk zullen blijven tijdens de winter. Dat betekent dat de paden sneeuwvrij worden gemaakt en dat er bij gladheid wordt gestrooid. Kom op ontdekkingstocht en ontdek hoe mooi de natuur is in de winter, in Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.