woensdag 3 juli 2019

Leeuwinnen van DierenPark Amersfoort steunen Oranje Leeuwinnen

Als het aan de leeuwinnen van DierenPark Amersfoort ligt, dan gaan de Oranje leeuwinnen vanavond gewoon winnen in de halve finale van het WK. De Amersfoortse dames trapten vandaag de halve finale vrouwenvoetbal alvast af met hun eigen voetbal en scoorden daarmee wat lekkers. (foto: DierenPark Amersfoort)

Spelen met een voetbal vol lekkers

Beide leeuwinnen kregen vandaag een eigen voetbal, gevuld met allerlei lekkers. De dames kregen de ballen ter verrijking. Ze moesten namelijk flink hun best doen om het lekkers uit het de bal te krijgen. Door het lekkers te verstoppen blijven de leeuwinnen nieuwsgierig, bezig en leren ze creatief omgaan met het gevonden speeltje. De leeuwinnen vielen zeker aan en de ballen bleven niet lang heel. Samen met de Amersfoortse dierentuin hopen ze dat de Oranje leeuwinnen ook hun tanden in de wedstrijd gaan zetten.

Meer weten over de leeuwinnen? Kijk op DierenParkAmersfoort.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.