dinsdag 30 juli 2019

Dahlia dagen op Kasteel Keukenhof

De tuinmannen van Keukenhof zijn volop aan het werk om het park weer klaar te maken voor de lente. Inmiddels zijn alle bollen gerooid en wordt de grond geprepareerd voor een prachtige bloemenshow. Maar dat wil niet zeggen dat er geen bloemen zijn om van te genieten rondom het park. Want Kasteel Keukenhof wordt de komende weken omringd door de mooist gekleurde bloeiende dahlia’s! (foto: Kasteel Keukenhof)

100 soorten dahlia’s

Dahlia’s zijn prachtige zomer en nazomer bloemen die in vele soorten, maten en kleuren worden gekweekt. Deze prachtige bloemen zijn vanaf nu tot en met oktober te bezichtigen in de tuinen van Kasteel Keukenhof. De prachtige combinatie van deze bloemenpracht in combinatie met de historische omgeving geeft nog meer sfeer aan de omgeving. Kom heerlijk wandelen tussen de dahlia’s en verwonder je over de prachtige kleuren. Parkeren bij Kasteel Keukenhof is gratis, evenals de toegang. Kinderen genieten van een speurtocht over het landgoed, knuffelen met de dieren op de kinderboerderij of bewandelen de speciale kabouterwandeling. Bij de Hofboerderij geniet je van een hapje en een drankje in een nostalgische omgeving.

Dahlia dagen op Kasteel Keukenhof

Van 21 tot en met 25 augustus worden de Dahlia dagen gehouden op Kasteel Keukenhof. Op deze dagen zijn er extra activiteiten te beleven rondom de dahlia. Ook staat de fantastische praalwagen Rise of the Phoenix in de kasteeltuin. Rise of the Phoenix was een van de mooiste praalwagens van het Bloemencorso van de Bollenstreek. Speciaal voor de Dahlia dagen is deze Phoenix dit keer gestoken in dahlia’s! Voor meer informatie kijk je op Kasteelkeukenhof.nl.


1 opmerking:

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.