dinsdag 5 februari 2019

Goedgemutste Smoothies gespot voor het Nationaal Ouderenfonds

Ieder jaar kondig ik aan dat de Goedgemutste Breicampagne weer is gestart en dat je mee kan breien voor eenzame ouderen. Wanneer dan in december de minimutsjes bij Innocent binnenstromen, is het even afwachten voor de consumenten om al deze breisels en haaksels te mogen aanschouwen. Streepjes, effen mutsjes, met en zonder pompommetje en natuurlijk hele kunstwerken zijn er weer door de vele vrijwilligers (jong en oud) gemaakt. Inmiddels staan de smoothies van Innocent veel minder te bibberen in de koelschappen van de Kiosk, supermarkt en andere verkooppunten, dankzij de leuke mutsjes. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)Brei ook
mee voor
eenzame ouderen20 cent per flesje voor het Nationaal Ouderenfonds

Als je dan toch op zoek bent naar een verfrissende smoothie met vers vruchtensap, koop dan eens een Goedgemutste smoothie van Innocent. Met je aankoop haal jij een heerlijke versnapering in huis én steun je automatisch het Nationaal Ouderenfonds, want van iedere verkochte Goedgemutste smoothie gaat er 20 eurocent naar het goede doel. Ieder mutsje heeft een handig informatiekaartje met daarop meer informatie over deze actie. Ook staat er op ieder label een andere superbreier om kennis mee te maken. Kijk voor meer informatie eens op DeGoedgemutsteBreicampagne.nl.

Grote en kleine flessen

Dit jaar hebben de kleine, reisflesjes uiteraard hun vrolijke mutsjes opgezet. Maar ook de grote smoothieflessen zijn voorzien van een vrolijke muts. Dus als je grote dorst hebt, neem dan een grote fles met je favoriete smoothie, zolang hij maar een mutsje opheeft. De mutsjes zijn daarna weer leuk om te gebruiken voor je gekookte eitje, de mandarijnen in de fruitschaal of kleine knuffeltjes.Goedgemutste Smoothies:
Wat doe je met
de wollen mutsjes?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.