maandag 25 februari 2019

Goed Doel: Plaswijckpark steunt de Voedselbank

Plaswijckpark is een gezellig speelpark waar kinderen onbezorgd binnen- en buiten kunnen ravotten tot ze moe en voldaan naar huis toe gaan. Het park was toentertijd opgericht zodat stadskinderen een veilig plek hadden om te spelen. Die gedachte zijn ze nog steeds niet vergeten en het park is in de loop der jaren uitgegroeid tot een nog fijner speelparadijs. Er zijn verschillende speeltoestellen, er is een dierentuintje en er zijn prachtige plekken om te wandelen. Begin februari opende Plaswijckpark een nieuwe speellocatie: Speelcafé ’t Theater en daarbij werden anderen zeker niet vergeten. (foto: Plaswijckpark, van links naar rechts Fred Nijveld, parkmanager Plaswijckpark met Ben en Henny Kleijweg, Voedselbank Hilligersberg/Schiebroek)

Donatie aan de Voedselbank

Het feestelijke openingsweekend ging gepaard met schminken, ballonkunstenaars, een goochelshow en natuurlijk een feestelijke theatervoorstelling. Kinderen konden heerlijk spelen en ook aan de innerlijke mens was er gedacht. En…Plaswijckpark zette de Voedselbank in het zonnetje. Jaarlijks doneert het speelparadijs 60 kinderfeestjes aan de Voedselbank in Hilligersberg/Schiebroek en deze keer werden de door drukkerij Plusprint gedrukte vouchers tijdens de feestelijke opening overhandigd. De vouchers worden overigens ook gratis gedrukt als donatie. Met deze donatie geeft Plaswijckpark ook kinderen die het thuis minder hebben de kans om heerlijk met vriendjes en vriendinnetjes een feestje te komen vieren in het park.

Ga ook lekker spelen

Plaswijckpark biedt iedereen speelplezier. Kijk voor meer informatie op Plaswijckpark.nl of bel 010 – 418 18 36. Plaswijckpark is deze winter dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.