dinsdag 26 februari 2019

Hoor de dino’s brullen in Dinopark Twente Airport deze zomer

Dinosauriërs zijn te gek. Niets houdt de gemoederen eigenlijk zo bezig in de wetenschap als de dino’s. Hadden ze nu wel of geen veren? Waren er dino’s met haar? En hoe zit dat nu met vleeseters en de verstokte vegetariërs? Daarnaast zijn ze ook gewoon heel erg stoer en tof om te zien. Kinderen zijn ook dol op dinosaurussen. En daarom wordt er keihard gewerkt aan de terugkeer van de dinosaurus op aarde. Deze zomer sta je oog in oog met ze op Twente Airport. (foto: Dinopark Twente Airport)

Groots dinoavontuur

In het diepste geheim wordt er op voormalig Vliegbasis Twenthe keihard gewerkt door wetenschappers om de dino’s weer terug op aarde te brengen. Inmiddels leven er al heel wat dino’s bij elkaar achter de grote hekken. Er moet er nog eentje bij, maar de doctoren zijn eerst nog op zoek naar de laatste, unieke formule die vele jaren geleden is verstopt op het terrein van de vliegbasis. De wetenschappers vragen iedereen om tijdens de zomervakantie mee te gaan op een groots dinoavontuur om deze formule samen te vinden.

Overdag en ’s avonds

In het Dinopark bezoek je overdag de dino’s. Ze brullen, bewegen en hebben door informatiebordjes de leukste verhalen te vertellen. Daarnaast zijn er dino’s die ’s nachts wakker worden. Daarom is er een speciale camping voor de echte avonturiers. Deze camping is alleen een paar nachten per zomer geopend en je moet je eigen koepeltentje meenemen. Reserveren is gewenst. En natuurlijk ga je ’s nachts met de wetenschappers op pad. Dat is pas spannend. Het kampeertripje gaat gepaard met dinoburgers in de avond en lekkere dino eieren in de ochtend. Een avontuur waar je kind lang over na zal praten.

Handige informatie

Dinopark Twente Airport is geopend tijdens de zomervakantie van 13 juli tot en met 25 augustus aanstaande. Het park is dan dagelijks geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur. Het is inmiddels al mogelijk om tickets voor de camping en de entree te kopen. Zo weet je zeker dat je kan blijven overnachten. Voor tickets en meer informatie ga je naar Dinopark-twenteairpot.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.