donderdag 21 februari 2019

Voorstelling Alfred Jodocus Kwak in het Koetshuis van Landgoed Keukenhof

Wie kent Alfred Jodocus Kwak eigenlijk niet? De vrolijke, gele eend met zijn rode, warme sjaal staat altijd klaar voor zijn vriendjes en gaat graag op avontuur. Een van die avonturen (uiteraard geschreven door Herman van Veen) wordt op 3 maart vertelt tijdens de kindervoorstelling Zo Vrolijk in Eend grote terts in het Koetshuis op Landgoed Keukenhof. Leuk voor alle kinderen vanaf 4 jaar. (afbeelding: Keukenhof)

Spetter Pieter Pater

Het oeroude sprookje van Herman van Veen wordt gespeeld en gezongen door Mark Haayema en Barbara de Wit van Harlekijn Muziektheater. Tijdens de interactieve voorstelling worden zij geassisteerd door een danser. Natuurlijk komen de bekende liedjes ‘Zo Vrolijk’ en ‘Spetter Pieter Pater’ voorbij. Water speelt een grote rol in het verhaal. Want op een dag leest Alfred in de krant dat er landen zijn waar bijna geen water meer is. Hij wil de dieren in Zonder-Water-Land helpen, maar zal de koning van Groot-Waterland het daar wel mee eens zijn?

Kaartverkoop & reserveren

De voorstelling is op zondag 3 maart vanaf 11 uur te zien in het Koetshuis van Landgoed Keukenhof. Het Koetshuis gaat al om half 11 open. Voor kaarten ga je naar KasteelKeukenhof.nl of bel je met 0252-465555.

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.