vrijdag 4 januari 2019

Verwen de dieren met je kerstboom in DierenPark Amersfoort

Aankomende zondag 6 januari is het weer zover: lever je Kerstboom in bij DierenPark Amersfoort voor de dieren. Zij hebben er veel plezier van en jij gaat met €5 korting het park in. Bepaal zelf welk dier je kerstboom krijgt om mee te spelen bij de ingang en ga dan het park in om te kijken hoe leuk de dieren het vinden. Uiteraard mag je daarna alle dieren bezoeken. Gooi je Kerstboom daarom niet zomaar weg, want het is echt heel leuk om te zien hoe er mee gespeeld wordt. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries – DierenPark Amersfoort 2018)

Verrijking

Dierentuindieren vinden het heel interessant als er iets nieuws te ontdekken valt in hun verblijf. Dat kan een ton zijn met eten, een nieuwe boomstam en natuurlijk dennenbomen. Door iets nieuws aan te bieden, blijven de dieren geprikkeld en nieuwsgierig. Verrijking noemen ze dat in de dierentuinwereld. En daar kun jij dus een steentje aan bijdragen.

Kies je dier

De dieren die dit jaar staan te trappelen van ongeduld om met je kerstboom te mogen spelen zijn beer Kokkie, de olifantenfamilie, de bavianen en tijgers Ilya en Angara. Bij aankomst lever je de boom in op het plein. Hierna worden de bomen bekeken, want er mag geen kunstsneeuw of andere dingetjes in de takken zitten. Daarna gaan de bomen naar de verblijven en worden de dieren ermee verblijdt. En ja, daar ben je dan natuurlijk bij. Beer Kokkie krijgt zijn bomen om 11 uur, de bavianen om 12 uur, de olifanten om 1 uur en om 2 uur zijn de tijgers aan de beurt.

Wil je weten hoe leuk het was vorig jaar? Klik op de afbeelding en lees er meer over:


Voor openingstijden en meer informatie check DierenParkAmersfoort.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef op reacties worden anonieme reacties op artikelen niet geplaatst.