vrijdag 18 januari 2019

Maak kennis met de WILDLANDS Kinderraad van Advies

Vorig jaar maakte WILDLANDS Adventure Zoo Emmen bekend dat ze een aantal veranderingen door zouden gaan voeren om het park nog aantrekkelijker te maken voor bezoekers. Een aantal van deze voorgenomen veranderingen zijn al doorgevoerd. Zo is de entreeprijs sinds 1 januari aanzienlijk verlaagd (ook die van abonnementen) en is er al getest met de beloofde doorsteek tussen Nortica en Serenga tijdens de WILDnights. Je vond deze doorsteek net voor de doorloop naar de pinguïns in Nortica. Je kwam dan vervolgens uit net voorbij de prairiehondjes. Sinds 16 januari is ook de Kinderraad van Advies geïnstalleerd. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries, leeuwenwelpjes in WILDLANDS februari 2017)Er gaat
heel wat gebeuren
in WILDLANDSEven voorstellen…

En dit zijn ze dan: de 10 kinderen tussen de 7 en 14 jaar die gaan meedenken met de directie om zo WILDLANDS nog leuker te maken. Yoran Gerth (11), Julia Warringa (12), Anouk Feringa (10), Harmen Dreesman (14), Jean-Julien Kroezenga (12), Stan Betting (8), Karlijn Hoving (7), Veerle Hoogstra (11), Elyse Bos (12) en Réyon Brinkmann (14) zijn na de sollicitaties op 24 december 2018 uitgekozen voor de Kinderraad van Advies. Zij hadden volgende de selectiecommissie de leukste en meest originele ideeën voor nieuwe dierverblijven in het park.


De Kinderraad van Advies van WILDLANDS (foto: WILDLANDS)

Herkenbaar voor iedereen

Alle kinderen hebben een pet met hun naam erop gekregen en een pakketje visitekaartjes. Hiermee laten zij zien dat zij deel uitmaken van de Kinderraad van Advies. Vier keer per jaar gaan ze met de directie om de tafel om nieuwe ideeën te bedenken voor het park, maar tussentijds zullen ze in het park en bij andere belangrijke evenementen aanwezig zijn. Zo mogen ze op 6 februari naar de première van de bioscoopfilm ‘Brugklas, de tijd van m’n leven’, omdat er een scène is opgenomen in WILDLANDS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.