donderdag 24 januari 2019

Nieuws uit Plaswijckpark

Het is winter! Ook natuurlijk in het Rotterdamse Plaswijckpark. Maar sneeuw of geen sneeuw, er valt volop te spelen, zowel buiten als binnen. En als je er dan toch bent, ga dan meteen even langs in Dierenwijck, het dierengedeelte van het speelpark. Want daar is een kleine alpaca geboren. En als je volgend weekend naar het park gaat, dan genieten jullie meteen van een nieuwe speellocatie. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Beschuit met muisjes

Ja je leest het goed, vorige week is alpaca mama Bibi bevallen van haar allereerste veulentje. Zowel mama en haar kleine maken het goed en zijn in De Hooiberg te bewonderen. Daar is het lekker warm en dat vinden de alpaca’s nu extra fijn. De vader van Bibi is de stoere Chico. Het was in het begin wel eventjes spannend, omdat Bibi geen ervaring had als moeder. De kleine heeft daarom eerst van de verzorgers een paar flessen met voeding gehad. Maar inmiddels is Bibi het gewend en vindt ze het goed dat de kleine bij haar drinkt. De kleine heeft nog geen naam. Je kan nog meehelpen met eentje te bedenken. Alles mag, zolang de naam maar met een G begint. Kijk voor meer informatie op www.plaswijckpark.nl/alweer-een-alpaca-geboren. (foto: Plaswijckpark)

Nieuwe speellocatie geopend

Heb je zin om op zaterdag 2 en zondag 3 februari lekker met de kinderen te komen spelen in Plaswijckpark, dan staat er een verrassing op jullie te wachten. In dat weekend wordt namelijk de allernieuwste speellocatie van Plaswijckpark geopend: Speelcafé ’t Theater. En ja, dat klinkt net zo leuk als dat het is. Kinderen kunnen zich laten schminken, er worden ballondieren gemaakt en je kan er smikkelen van heerlijke pizza. Speelcafé ’t Theater heeft ook een Imagination Playground waarbij er volop met grote, zachte blokken gespeeld kan worden. De nieuwe speellocatie van Plaswijckpark is zelfs de enige locatie in Nederland waar deze blokken van Imagination Playground aanwezig zijn. Op woensdag en in het weekend geniet je niet alleen van pizza in het Speelcafé ’t Theater, maar ook nog eens van kindvriendelijke theatervoorstellingen! (foto: Plaswijckpark)

Voor meer informatie over Plaswijckpark, de winterse openingstijden en tickets kijk je op Plaswijckpark.nl

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.