woensdag 16 januari 2019

Dit zijn de ANWB Campings van het Jaar 2019

Tijdens de Vakantiebeurs worden vaak prijzen uitgereikt die uiteraard te maken hebben met vakanties en dagjes uit. Dit jaar reikte de ANWB in de avonduren van de Vakantiebeurs Vakdag vorige week woensdag de Awards uit voor de Campings van het Jaar 2019. Zoals je wellicht weet heeft de ANWB een groot aanbod aan vakanties en campings. Kom je in Nederland of over de grens campings met het ANWB-logo tegen, dan weet je dat je goed zit. En daarom is het niet meer dan logisch om een prijs uit te reiken aan de Campings van het Jaar. (afbeelding: ANWB)

Gekozen door de kampeerder

Anders dan voorgaande jaren is er tijdens deze editie gekozen door de kampeerder. Er werden ruim 35.000 stemmen uitgebracht op de genomineerde campings. Daarbij winnaars van de drie categorieën zijn niet gekozen volgens ‘het meeste stemmen geldt’-principe. Maar er werd gekeken naar de rapportcijfers voor onder meer de accommodaties en faciliteiten van de campings. Er waren negen aspecten waarvoor er rapportcijfers uitgedeeld werden door de stemmers. En deze rapportcijfers leverden zes prachtige winnaars op.

En de winnaars zijn…

Winnaars De fijnste gezinscamping
Nederland: Camping de Paal, Bergeijk, Noord-Brabant
Over de grens: Camping Les Coudoulets, Pradons, Ardèche, Rhône-Alpes, Frankrijk

Winnaars De beste huuraccommodatie
Nederland: Camping de Leistert, Roggel, Limburg
Over de grens: Camping & Resort Sangulí Salou, Salou, Tarragona, Cataluña, Spanje

Winnaars De mooiste groene camping
Nederland: Camping de Helfterkamp, Vaassen, Gelderland
Over de grens: Hedesunda Camping, Hedesunda, Gävleborg, Norrland, Zweden

Ervaar het zelf

Ben je nog op zoek naar een leuke vakantiebestemming in Nederland of over de grens? Kijk dan eens op www.anwb.nl/kamperen en vind zo de leukste campings die helemaal aansluiten bij jouw wensen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden altijd eerst beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Het kan dus even duren voordat je je reactie hier terugziet. Omdat ik graag een persoonlijk antwoord geef worden anonieme berichten op artikelen niet geplaatst.